Mozaïeken

Scherven brengen geluk! Maak een kunstwerk met verschillende kleuren tegeltjes, schelpen, glasdruppels en/of andere materialen. Voorbeelden en sjablonen bieden inspiratie voor een eigen kunstwerk.

De workshop start gemoedelijk met koffie/thee en huisgemaakte cake. Maak daarna een rondje langs de voorbeeldmozaïekwerken om ideeën op te doen. Kies bijvoorbeeld een tissuedoos (27×13,5x8cm), theedoos (21x24x8cm), stoeltje (31×14,5x14cm), dienblad (32x25x5cm), wijndoos (35x10x10cm) of vogelhuisje (20×12,5cm).

Tijdens de uitleg wordt informatie gegeven over het gereedschap. Een ‘knabbeltang’ is bijvoorbeeld handig voor ronde vormen, maar ook de andere gereedschappen zijn handig voor het mozaïeken.

Gebruik gerust de beschikbare sjablonen en decoraties. Schroom ook niet om hulp te vragen bij het ontwerpen. Vanzelfsprekend is er ook tijdens de workshop continu begeleiding aanwezig.

Geniet tijdens de workshop van een mogelijkheid om wat te drinken. Aanvullend volgt er een lekker rondje bittergarnituur.

Het kunstwerk kan gevoegd worden na een droogtijd van tenminste 24 uur. U ontvangt daarvoor voegmiddel en een handleiding.

Onder het genot van een drankje is het na de workshop mogelijk om nog even rustig bij te kletsen.

Prijs workshop mozaïeken: € 27,50 per persoon