Mini-workshop

Het kan gebeuren dat er beperkt tijd beschikbaar is voor een workshop. Ook komt het regelmatig voor dat er rekening dient te worden gehouden met een budget. Daarom biedt Leemland naast de reguliere workshops ook mogelijkheden voor mini-workshops in de prijsklassen: € 12,50, € 15,00, € 17,50, € 20,00 en € 22,50.

Mini-workshops starten met koffie/thee en cake. Aan het begin van de workshop worden verschillende ondergronden getoond in de vooraf afgesproken prijsklasse. Iedereen mag individueel een ondergrond kiezen. De gekozen ondergrond mag bewerkt worden met verf, pimpmaterialen, houtbranden, of een combinatie van deze technieken. Ter plekke mag er gekozen worden welke technieken toegepast worden. Aansluitend mogen deelnemers aan de slag en is er begeleiding aanwezig. Vanzelfsprekend zijn er voldoende materialen en hulpmiddelen beschikbaar.

Tussendoor is het mogelijk om een keer iets te drinken. Tevens wordt er een rondje bittergarnituur geserveerd.

Aan het eind van een mini-workshop kan iedereen, indien nodig, snel vertrekken. Er wordt daarom aan het eind van een mini-workshop geen drankje aangeboden.