Groendecoratie

Een workshop groendecoratie is een creatieve manier om als familie, vrienden, buren, collega’s of teamgenoten samen aan de slag te gaan.

Start gemoedelijk met koffie/thee en huisgemaakte cake. Aansluitend wordt er uitleg gegeven en is er kans om rustig de voorbeelden te bekijken. Gaat de voorkeur uit naar een groendecoratie die past bij het seizoen, of juist een neutraal kunstwerk? Er mag individueel gekozen worden.

De gekozen ondergrond wordt opgemaakt met materialen die lang mooi blijven. Sommige voorbeelden bevatten ook bloemenvaasjes, zodat er steeds verse materialen aan het persoonlijke kunstwerk kunnen worden toegevoegd.

Met heldere foto’s en handige werkbladen kan iedereen stap-voor-stap een mooie creatie maken. Kies gerust zelf voor een andere kleurstelling dan het voorbeeld. Vanzelfsprekend is er gedurende de workshop begeleiding aanwezig.

Geniet tijdens de workshop van een mogelijkheid om wat te drinken. Aanvullend volgt er een lekker rondje bittergarnituur.

Na de workshop kan er nog rustig even bijgekletst worden onder het genot van een drankje.

De prijs van een workshop groendecoratie bedraagt 29,50 en is inclusief droge materialen en het gebruik van hulpmiddelen.