Groendecoratie

Fleur het huis op met een persoonlijk kunstwerk! Kies voor bloemschikken met droge materialen en vul thuis de vaasjes met verse bloemen. Maak daarmee steeds iets een unieke creatie!

De benodigde materialen zijn bij Leemland aanwezig; er hoeft dus geen mes, snoeischaar of iets dergelijks te worden meegebracht.

Start gemoedelijk met koffie/thee en huisgemaakte cake. Aansluitend wordt er uitleg gegeven en is er kans om rustig de voorbeelden te bekijken. Gaat de voorkeur uit naar een groendecoratie die past bij het seizoen, of juist een neutraal kunstwerk? Er mag individueel gekozen worden. Kijk voor actuele seizoensdecoraties bij herfstdecoraties.

De gekozen ondergrond wordt opgemaakt met materialen die lang mooi blijven. De meeste voorbeelden bevatten ook bloemenvaasjes, zodat er steeds verse materialen aan de creatie kunnen worden toegevoegd.

Met heldere foto’s en handige werkbladen kan iedereen stap-voor-stap een decoratief stuk maken. Kies gerust zelf voor een andere kleurstelling dan het voorbeeld. Vanzelfsprekend is er gedurende de workshop begeleiding aanwezig.

Geniet tijdens de workshop van een mogelijkheid om wat te drinken. Aanvullend volgt er een lekker rondje bittergarnituur.

Na de workshop kan er nog rustig even bijgekletst worden onder het genot van een drankje.

De prijs van een workshop groendecoratie bedraagt 27,50 en is inclusief materialen en het gebruik van hulpmiddelen.