Workshops

Op zoek naar een creatieve activiteit voor een gezellige ochtend, middag of avond? Kom met familie, vrienden, buurtbewoners, collega’s, teamgenoten of een ander gezelschap naar Leemland!

De zaal biedt workshopplekken voor groepen van 2 tot 75 personen.  Om voldoende begeleiding te kunnen garanderen, worden workshops op afspraak ingepland. Dit kan 7 dagen per week in overleg (zowel overdag, alsook  ’s avonds).

Workshops bij Leemland zijn er op gericht creatieve talenten naar boven te halen. In een tijdsbestek van 2,5 tot 3 uur worden mooie creaties vervaardigd! Ervaring is absoluut niet nodig. Met deskundige begeleiding en goede hulpmiddelen kan iedereen een persoonlijk kunstwerk maken.

Dankzij de faciliteiten voor mindervaliden is een beperking geen belemmering voor deelname aan een workshop. Daarbij wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met individuele mogelijkheden en kansen.

Inmiddels biedt Leemland een uitgebreid assortiment met ondergronden en materialen. Dit geeft volop keuzemogelijkheden voor het maken van een persoonlijk kunstwerk.

Mocht de voorkeur uitgaan naar een workshop op locatie, dan kan uitsluitend gekozen worden voor de workshopvariant ‘houtbranden’.

Workshops zijn eenvoudig uit te breiden. Bijvoorbeeld met een lunch, een buffet, of een activiteit. Van High-Tea tot spel(show): Leemland biedt verschillende mogelijkheden.

Groepsarrangementen bij Leemland kunnen naar wens samengesteld worden.

Eigen ideeën? Laat het ons gerust weten, in overleg is er veel mogelijk!