Workshops

Op zoek naar een activiteit voor een gezellige ochtend, middag of avond? Kom met familie, vrienden, buurtbewoners, collega’s, teamgenoten of een ander gezelschap naar Leemland!

Workshops bij Leemland zijn er op gericht creatieve talenten naar boven te halen. In een tijdsbestek van 2,5 tot 3 uur worden mooie creaties vervaardigd. Ervaring is absoluut niet nodig. Dankzij deskundige begeleiding en goede hulpmiddelen kan iedereen een persoonlijk kunstwerk maken.

Gemoedelijk genieten in een gezellige ongedwongen sfeer wordt ook tijdens workshops benadrukt. Een workshop bij Leemland start met koffie/thee en huisgemaakte cake. Tijdens de workshop is er een mogelijkheid om wat te drinken. Aanvullend volgt er een lekker rondje bittergarnituur. Na afloop is het mogelijk om onder het genot van een drankje nog even rustig bij te kletsen.

Leemland biedt workshopmogelijkheden vanaf 2 personen. Om voldoende begeleiding te kunnen garanderen, plannen we workshops graag op afspraak. Dit kan zowel overdag, als ’s avonds.

Workshops zijn eenvoudig uit te breiden. Bijvoorbeeld met een lunch, of een activiteit. Van High-Tea tot spel(show): Leemland biedt verschillende mogelijkheden.

Groepsarrangementen bij Leemland kunnen naar wens samengesteld worden.

Eigen ideeën? Laat het ons gerust weten, in overleg is er veel mogelijk!