Speuren & pimpen

Ga met een speurboekje door de speelweide en los rebussen, husselwoorden en andere vraagstukken op. Verzamel daarmee de letters van de oplossing en verdien een zakje chips als beloning! Leef je daarna lekker uit met verf, wiebeloogjes, pailletten en andere materialen. Versier daarmee een sleutelhanger, zoals jij dat mooi vindt!

Kinderen die nog niet lezen, die kunnen speuren naar afbeeldingen. Zij mogen vormen en afbeeldingen verbinden met lijnen.

Arrangement ‘speuren & pimpen’ 10,50 per persoon:

  • 3 uur onbeperkt ranja
  • Huisgemaakte cupcake
  • Speuren in de speelweide
  • Zakje chips
  • Sleutelhanger pimpen
  • IJsje of snoepjes
  • Bakje patat met een snack (frikandel of kroket of 3 kipnuggets)
  • Verrassing voor de jarige!

Tip: Bij kinderfeestjes wordt vaak fanatiek gespeeld en regelmatig gewerkt met materialen die moeilijk uitwasbaar zijn. Trek daarom kleren aan die vuil mogen worden en die tegen een stootje kunnen.

Voor slechts € 4,50 krijgt een begeleider 2x koffie/thee en de mogelijkheid om mee te eten van de patat met fritessaus + een frikandel, of een kroket, of 3 kipnuggets.

Leemland biedt dagelijks mogelijkheden voor kinderfeestjes, zowel overdag als ‘s avonds.

Vanzelfsprekend krijgt u tijdens het feestje uitleg en wordt u op gang geholpen door medewerkers van Leemland. Wenst u volledige begeleiding door medewerkers van Leemland, dan zijn wij genoodzaakt hiervoor meerkosten in rekening te brengen.

Dit kinderfeestje is desgewenst uit te breiden met:
Cupcake versieren: meerprijs € 0,50 per persoon
Slagroomsoesjes (3 stuks per persoon) in plaats van cupcake: meerprijs € 0,50 per persoon
Zelf pannenkoekjes bakken: meerprijs: € 1,00 per persoon
Kartonnen puntzak zelf voorzien van een mooie tekening, laten vullen met patat en daarna genieten met een snack in een bakje erbij: meerprijs € 1,00 per persoon
Snoepzak € 1,00 per persoon
Heeft u dieetwensen? Laat het ons gerust weten. Met glutenvrije producten hebben wij ruime ervaring. Deze zijn standaard voorradig. Natuurlijk houden wij ook graag rekening met andere diëten.

Download uw uitnodiging hier