Spellencircuit

klompjes-vangenHet spellencircuit omvat verschillende spellen (klompjes vangen, gatenkaas, fruit schieten, eendjes hengelen, chinese bordjes, klompjes schuiven, klompen bowlen, hoefijzer werpen en dergelijke).

Vul per spel de score in op de lijst. Wie wordt uiteindelijk de winnaar?

Arrangement ‘Spellencircuit’ € 9,50 per persoon:

  • 3 uur onbeperkt ranja
  • Huisgemaakte cupcake
  • Zakje chips
  • Spellencircuit (inclusief scoreformulieren)
  • IJsje of snoepjes
  • Patat met fritessaus + een frikandel, of een kroket, of 3 kipnuggets
  • Beloning voor spellencircuit (snoepzak voor elk kind)
  • Verrassing voor de jarige!

Vanzelfsprekend mag er tijdens kinderfeestjes ook gespeeld worden in de speelweide. Verder zijn er indoor spellen beschikbaar.

Tip: Bij kinderfeestjes wordt vaak fanatiek gespeeld en regelmatig gewerkt met materialen die moeilijk uitwasbaar zijn. Trek daarom kleren aan die vuil mogen worden en die tegen een stootje kunnen.

Voor slechts € 4,50 krijgt een begeleider 2x koffie/thee en een bakje patat met fritessaus + een frikandel, of een kroket, of 3 kipnuggets.

Leemland biedt dagelijks mogelijkheden voor kinderfeestjes, zowel overdag als ‘s avonds.

Het arrangement ‘spellencircuit’ is goed door uzelf te begeleiden. Vanzelfsprekend krijgt u uitleg en wordt u op gang geholpen door medewerkers van Leemland. Wenst u volledige begeleiding door medewerkers van Leemland, dan zijn wij genoodzaakt hiervoor meerkosten in rekening te brengen.

Bovenstaand arrangement is desgewenst uit te breiden met:
Cupcake versieren: meerprijs € 0,50 per persoon
Slagroomsoesjes (3 stuks per persoon) in plaats van cupcake: meerprijs € 0,50 per persoon
Zelf pannenkoekjes bakken: meerprijs: € 1,00 per persoon
Kartonnen puntzak zelf voorzien van een mooie tekening, laten vullen met patat en daarna genieten met een snack in een bakje erbij: meerprijs € 1,00 per persoon
Snoepzak € 1,00 per persoon
Heeft u dieetwensen? Laat het ons gerust weten. Met glutenvrije producten hebben wij ruime ervaring. Deze zijn standaard voorradig. Natuurlijk houden wij ook graag rekening met andere diëten.

Download uw uitnodiging hier