Kippenparcours

Het parcours heeft 10 verschillende onderdelen. Elke deelnemer mag per onderdeel 3x proberen een kip te werpen. Lukt het om een kip door een basketbalnet te werpen? Of de scharnierende kippenbordjes omver te gooien? Tel na het laatste onderdeel de punten op. Wie wordt de winnaar?

Arrangement kippenparcours € 9,50 per persoon:

  • 3 uur onbeperkt ranja
  • Huisgemaakte cupcake
  • Zakje chips
  • Kippenparcours in groepsverband
  • IJsje of snoepjes
  • Patat met fritessaus + een frikandel, of een kroket, of 3 kipnuggets
  • Beloning voor het kippenparcours (snoepzak voor elk kind)
  • Verrassing voor de jarige!

Vanzelfsprekend mag er tijdens kinderfeestjes ook gespeeld worden in de speelweide en met de indoor spellen.

Tip: Bij kinderfeestjes wordt vaak fanatiek gespeeld en regelmatig gewerkt met materialen die moeilijk uitwasbaar zijn. Trek daarom kleren aan die vuil mogen worden en die tegen een stootje kunnen.

Voor slechts € 4,50 krijgt een begeleider 2x koffie/thee en de mogelijkheid om mee te eten van de patat met fritessaus + een frikandel, of een kroket, of 3 kipnuggets.

Leemland biedt dagelijks mogelijkheden voor kinderfeestjes, zowel overdag als ‘s avonds.

Het arrangement ‘kippenparcours’ is goed door uzelf te begeleiden. Vanzelfsprekend krijgt u uitleg en wordt u op gang geholpen door medewerkers van Leemland. Wenst u volledige begeleiding door medewerkers van Leemland, dan zijn wij genoodzaakt hiervoor meerkosten in rekening te brengen.

Dit kinderfeestje is desgewenst uit te breiden met:
Cupcake versieren: meerprijs € 0,50 per persoon
Slagroomsoesjes (3 stuks per persoon) in plaats van cupcake: meerprijs € 0,50 per persoon
Zelf pannenkoekjes bakken: meerprijs: € 1,00 per persoon
Kartonnen puntzak zelf voorzien van een mooie tekening, laten vullen met patat en daarna genieten met een snack in een bakje erbij: meerprijs € 1,00 per persoon
Snoepzak € 1,00 per persoon
Heeft u dieetwensen? Laat het ons gerust weten. Met glutenvrije producten hebben wij ruime ervaring. Deze zijn standaard voorradig. Natuurlijk houden wij ook graag rekening met andere diëten.