Quiz: ‘De strijd om de koffers’

Er kunnen minimaal 2 en maximaal 6 groepen deelnemen (tenminste 2 kinderen per groep). De strijd begint bij de drukknoppen. Wie beantwoordt het snelst de quizvragen? Wat zie je op het scherm? Welk geluid hoor je? Wat wordt er getekend? Wie vormt het snelst het goede woord? En wie scoort het best tijdens een doe-opdracht? Uiteindelijk verdient elke groep een koffer met inhoud. Wat zit er in de koffer van jouw groep? Genoeg redenen om fanatiek te strijden!

Afbeelding-De-strijd-om-de-koffersArrangement ‘De strijd om de koffers’ € 11,50 per persoon:

  • 3 uur onbeperkt ranja
  • Huisgemaakte cupcake
  • Zakje chips
  • ‘De strijd om de koffers’ (moeilijkheidsgraad voor kinderen vanaf 8 jaar, of vanaf 10 jaar)
  • IJsje of snoepjes
  • Patat met fritessaus + een frikandel, of een kroket, of 3 kipnuggets
  • Beloning voor ‘De strijd om de koffers’ (snoepzak voor elk kind)
  • Verrassing voor de jarige!

Vanzelfsprekend mag er tijdens kinderfeestjes ook gespeeld worden in de speelweide. Verder zijn er indoor spellen beschikbaar en microfoons om zelf te zingen!

Tip: Bij kinderfeestjes wordt vaak fanatiek gespeeld en regelmatig gewerkt met materialen die moeilijk uitwasbaar zijn. Trek daarom kleren aan die vuil mogen worden en die tegen een stootje kunnen.

Voor slechts € 4,50 krijgt een begeleider 2x koffie/thee en de mogelijkheid om mee te eten van de patat met fritessaus + een frikandel, of een kroket, of 3 kipnuggets.

Leemland biedt dagelijks mogelijkheden voor kinderfeestjes, zowel overdag als ‘s avonds.

Medewerkers van Leemland begeleiden de quizrondes. Wenst u tijdens het feestje volledige begeleiding door medewerkers van Leemland, dan zijn wij genoodzaakt hiervoor meerkosten in rekening te brengen.

Bovenstaand arrangement is desgewenst uit te breiden met:
Cupcake versieren: meerprijs € 0,50 per persoon
Slagroomsoesjes (3 stuks per persoon) in plaats van cupcake: meerprijs € 0,50 per persoon
Zelf pannenkoekjes bakken: meerprijs: € 1,00 per persoon
Kartonnen puntzak zelf voorzien van een mooie tekening, laten vullen met patat en daarna genieten met een snack in een bakje erbij: meerprijs € 1,00 per persoon
Snoepzak € 1,00 per persoon
Heeft u dieetwensen? Laat het ons gerust weten. Met glutenvrije producten hebben wij ruime ervaring. Deze zijn standaard voorradig. Natuurlijk houden wij ook graag rekening met andere diëten.

Download uw uitnodiging hier