Mok, tas of spaarpot versieren

Kies een mok, katoenen tas of een houten spaarpot. Versier deze zoals jij dat mooi vindt!

Met porseleinstiften kun je de mok voorzien van een tekening, naam, tekst of iets dergelijks. Na 24 uur mag de mok afgebakken worden (40 minuten in een oven op 160 graden Celcius). Hierna kan je de mok met de hand afwassen en genieten van chocolademelk of een andere lekkernij uit jouw eigen mok!

Met textielstiften, lint en andere materialen kun je een katoenen tas versieren. Leuk met jouw eigen naam, of een mooie tekening!

Een spaarpot is mooi te versieren, maar ook erg leuk met graffitiletters (keuze uit verschillende lettervormen).

Arrangement mok, tas of spaarpot versieren € 12,50 per persoon:

  • 3 uur onbeperkt ranja
  • Huisgemaakte cupcake
  • Porseleinen mok versieren met porseleinstiften, of katoenen tas versieren met textielstiften en decoratiematerialen, of houten spaarpot versieren met verf en/of decoratiematerialen
  • Zakje chips
  • IJsje of snoepjes
  • Patat met fritessaus + een frikandel, of kroket, of 3 kipnuggets
  • Verrassing voor de jarige!

Tip: Bij kinderfeestjes wordt vaak fanatiek gespeeld en regelmatig gewerkt met materialen die moeilijk uitwasbaar zijn. Trek daarom kleren aan die vuil mogen worden en die tegen een stootje kunnen.

Leemland biedt dagelijks mogelijkheden voor kinderfeestjes, zowel overdag als ‘s avonds.

Het arrangement ‘mok, tas of spaarpot’ is goed door uzelf te begeleiden. Vanzelfsprekend krijgt u uitleg en wordt u op gang geholpen door medewerkers van Leemland. Wenst u volledige begeleiding door medewerkers van Leemland, dan zijn wij genoodzaakt hiervoor meerkosten in rekening te brengen.

Bovenstaande arrangementen zijn desgewenst uit te breiden met:
Cupcake versieren: meerprijs € 0,50 per persoon
Slagroomsoesjes (3 stuks per persoon) in plaats van cupcake: meerprijs € 0,50 per persoon
Zelf pannenkoekjes bakken: meerprijs: € 1,00 per persoon
Kartonnen puntzak zelf voorzien van een mooie tekening, laten vullen met patat en daarna genieten met een snack in een bakje erbij: meerprijs € 1,00 per persoon
Snoepzak € 1,00 per persoon
Heeft u dieetwensen? Laat het ons gerust weten. Met glutenvrije producten hebben wij ruime ervaring. Deze zijn standaard voorradig. Natuurlijk houden wij ook graag rekening met andere diëten.

Heeft u dieetwensen? Laat het ons gerust weten. Met glutenvrije producten hebben wij ruime ervaring. Deze zijn standaard voorradig. Natuurlijk houden wij ook graag rekening met andere diëten.

Download uw uitnodiging hier