Koksmuts & pannenkoekjes

Versier zelf een koksmuts met stiften, veertjes, wiebeloogjes en andere materialen. Bak daarna jouw eigen pannenkoekjes en versier die met stroop en/of poedersuiker. Dat wordt smullen!

Arrangement ‘koksmuts & pannenkoekjes’: 10,50 per persoon:

  • 3 uur onbeperkt ranja
  • Huisgemaakte cupcake
  • Koksmuts versieren
  • Zakje chips
  • IJsje of snoepjes
  • Zelf pannenkoekjes bakken en versieren met stroop en/of suiker
  • Verrassing voor de jarige!

Tip: Bij kinderfeestjes wordt vaak fanatiek gespeeld en regelmatig gewerkt met materialen die moeilijk uitwasbaar zijn. Trek daarom kleren aan die vuil mogen worden en die tegen een stootje kunnen.

Voor slechts € 4,50 krijgt een begeleider 2x koffie/thee en de mogelijkheid om mee te eten van de pannenkoekjes met stroop en poedersuiker.
Leemland biedt dagelijks mogelijkheden voor kinderfeestjes, zowel overdag als ‘s avonds.

Vanzelfsprekend krijgt u tijdens het feestje uitleg en wordt u op gang geholpen door medewerkers van Leemland. Wenst u volledige begeleiding door medewerkers van Leemland, dan zijn wij genoodzaakt hiervoor meerkosten in rekening te brengen.

Dit kinderfeestje is desgewenst uit te breiden met:
Cupcake versieren: meerprijs € 0,50 per persoon
Slagroomsoesjes (3 stuks per persoon) in plaats van cupcake: meerprijs € 0,50 per persoon
Kartonnen puntzak zelf voorzien van een mooie tekening, laten vullen met patat en daarna genieten met een snack in een bakje erbij: meerprijs € 1,00 per persoon
Snoepzak € 1,00 per persoon
Heeft u dieetwensen? Laat het ons gerust weten. Met glutenvrije producten hebben wij ruime ervaring. Deze zijn standaard voorradig. Natuurlijk houden wij ook graag rekening met andere diëten.

Download uw uitnodiging hier