Koekjesfeest

Versier een cakje met fondant/marsepein en geniet van een beker ranja. Wil je daarna eerst spelen, of ga je direct aan de slag? Maak jouw eigen koekjes met koekjesdeeg, uitsteekvormpjes, jam en dergelijke.  De koekjes moeten natuurlijk even gebakken worden, maar dat is geen probleem, want in die tijd kun je weer lekker spelen. Als de koekjes gebakken zijn, dan mogen jullie samen smullen van de koekjes en een chocoladefondue met zoete lekkernijen.

Arrangement koekjesfeest € 8,95 per persoon:

  • Onbeperkt ranja
  • Huisgemaakte cupcake versieren met fondant/marsepein
  • Zelf koekjes bakken
  • Uitdeelzakje chips
  • IJsje
  • Koekjes
  • Chocoladefondue met zoete lekkernijen
  • Verrassing voor de jarige!

Vanzelfsprekend mag er tijdens kinderfeestjes ook gespeeld worden in de speelweide en met de indoor spellen.

Tip: Bij kinderfeestjes wordt vaak fanatiek gespeeld en regelmatig gewerkt met materialen die moeilijk uitwasbaar zijn. Trek daarom kleren aan die vuil mogen worden en die tegen een stootje kunnen.

Leemland biedt dagelijks mogelijkheden voor kinderfeestjes, zowel overdag als ‘s avonds.

Het arrangement ‘koekjesfeest’ is goed door uzelf te begeleiden. Vanzelfsprekend krijgt u uitleg en wordt u op gang geholpen door medewerkers van Leemland. Wenst u volledige begeleiding door medewerkers van Leemland, dan zijn wij genoodzaakt hiervoor meerkosten in rekening te brengen.

Dit kinderfeestje is desgewenst uit te breiden met:
Cupcake versieren: meerprijs € 0,50 per persoon
Slagroomsoesjes (3 stuks per persoon) in plaats van cupcake: meerprijs € 0,50 per persoon
Patat met een snack en saus: meerprijs: € 3,50
Zelf pannenkoekjes bakken: meerprijs: € 4,50 per persoon
Kartonnen puntzak zelf voorzien van een mooie tekening, laten vullen met patat en daarna genieten met een snack in een bakje erbij: meerprijs € 1,00 per persoon
Snoepzak € 1,00 per persoon
Heeft u dieetwensen? Laat het ons gerust weten. Met glutenvrije producten hebben wij ruime ervaring. Deze zijn standaard voorradig. Natuurlijk houden wij ook graag rekening met andere diëten.

Download uw uitnodiging hier