Keuzevoorwerp pimpen

Bekijk de voorbeelden en kies zelf welk voorwerp jij wilt pimpen. Met verf, kraaltjes, pailletten, veertjes en andere materialen kun je jouw voorwerp heel mooi versieren. Kinderen die geen voorwerp versieren, die mogen een sleutelhanger of een klompje laten voorzien van hun voornaam.

Arrangement keuzevoorwerp pimpen € 10,50 per persoon:

  • 3 uur onbeperkt ranja
  • Huisgemaakte cupcake
  • 1 voorwerp kiezen uit geselecteerde keuzevoorwerpen (bijvoorbeeld: memohouder, mini-windlichtje, passe-partout-doosje of vogelhuisje)
  • Keuzevoorwerp pimpen met verf, lint, wiebeloogjes en andere materialen
  • Zakje chips
  • Patat met fritessaus + een frikandel, of kroket, of 3 kipnuggets
  • IJsje of snoepjes
  • Verrassing voor de jarige!

Tip: Bij kinderfeestjes wordt vaak fanatiek gespeeld en regelmatig gewerkt met materialen die moeilijk uitwasbaar zijn. Trek daarom kleren aan die vuil mogen worden en die tegen een stootje kunnen.

Voor slechts € 4,50 krijgt een begeleider 2x koffie/thee en de mogelijkheid om mee te eten van de patat met fritessaus + een frikandel, of een kroket, of 3 kipnuggets.

Leemland biedt dagelijks mogelijkheden voor kinderfeestjes, zowel overdag als ‘s avonds.

Het arrangement ‘keuzevoorwerp pimpen’ is goed door uzelf te begeleiden. Vanzelfsprekend krijgt u uitleg en wordt u op gang geholpen door medewerkers van Leemland. Wenst u volledige begeleiding door medewerkers van Leemland, dan zijn wij genoodzaakt hiervoor meerkosten in rekening te brengen.

Bovenstaande arrangementen zijn desgewenst uit te breiden met:
Cupcake versieren: meerprijs € 0,50 per persoon
Slagroomsoesjes (3 stuks per persoon) in plaats van cupcake: meerprijs € 0,50 per persoon
Zelf pannenkoekjes bakken: meerprijs: € 1,00 per persoon
Kartonnen puntzak zelf voorzien van een mooie tekening, laten vullen met patat en daarna genieten met een snack in een bakje erbij: meerprijs € 1,00 per persoon
Snoepzak € 1,00 per persoon
Heeft u dieetwensen? Laat het ons gerust weten. Met glutenvrije producten hebben wij ruime ervaring. Deze zijn standaard voorradig. Natuurlijk houden wij ook graag rekening met andere diëten.

Download uw uitnodiging hier