Kaars, raamhanger of spaarpot

Bekijk de voorbeelden en kies wat je leuk vindt!

Bijvoorbeeld een vel bijenwas en een lont rollen tot een kaars en het bijbehorende potje pimpen met verf en andere materialen.

Een houten spaarpot kun je met verf van leuke kleuren voorzien. Je mag er ook verschillende spullen opplakken.

Een hanger voor boven je bed, of bij het raam kun je ook omtoveren tot een persoonlijke creatie! Kies zelf 2 vogelhuisjes, halloweenhangers, bloemen, of andere figuren.

Leef je lekker uit met verf, wiebeloogjes en andere materialen.

Geef jouw kunstwerk thuis een mooi plekje!

Kinderfeestje ‘Kaars, hanger of spaarpot’: € 12,50 per kind en € 4,50 per begeleider

Tip: Bij kinderfeestjes wordt vaak fanatiek gespeeld en regelmatig gewerkt met materialen die moeilijk uitwasbaar zijn. Trek daarom kleren aan die vuil mogen worden en die tegen een stootje kunnen.

Kinderfeestjes bij Leemland zijn goed zelfstandig te begeleiden. Bij activiteiten wordt uitleg gegeven. Voor volledige begeleiding is Leemland genoodzaakt  meerkosten in rekening te brengen.

Op afspraak zijn kinderfeestjes bij Leemland te plannen van maandag tot en met zaterdag, zowel overdag als ‘s avonds.Dit kinderfeestje is desgewenst uit te breiden met:
Cupcake versieren: meerprijs € 0,50 per persoon
Slagroomsoesjes (3 stuks per persoon) in plaats van cupcake: meerprijs € 0,50 per persoon
Zelf pannenkoekjes bakken: meerprijs: € 1,00 per persoon
Kartonnen puntzak zelf voorzien van een mooie tekening, laten vullen met patat en daarna genieten met minisnacks in een bakje erbij: meerprijs € 1,00 per persoon

Puntzak snoep: € 1,00 per stuk

Zijn er dieetwensen? Laat het gerust weten. Met glutenvrije en lactosevrije producten hebben we ruime ervaring. Natuurlijk houden wij ook graag rekening met andere diëten.

Download uw uitnodiging hier