Bijenwaskaars of raamhanger

Waar kies jij voor? Een vel bijenwas rollen tot een kaars en het bijbehorende potje pimpen? Of versier je liever een raamhanger met 2 figuren? Leef je lekker uit met verf, wiebeloogjes en andere materialen!

Arrangement ‘bijenwaskaars of raamhanger’ € 13,95 per persoon:

  • 3 uur onbeperkt ranja
  • Huisgemaakte cupcake
  • Bijenwaskaars rollen en potje versieren of raamhanger samenstellen en versieren
  • Zakje chips
  • IJsje of snoepjes
  • Patat met fritessaus + een frikandel, of kroket, of 3 kipnuggets
  • Verrassing voor de jarige!

Tip: Bij kinderfeestjes wordt vaak fanatiek gespeeld en regelmatig gewerkt met materialen die moeilijk uitwasbaar zijn. Trek daarom kleren aan die vuil mogen worden en die tegen een stootje kunnen.

Voor slechts € 4,50 krijgt een begeleider 2x koffie/thee en de mogelijkheid om mee te eten van de patat met fritessaus + een frikandel, of een kroket, of 3 kipnuggets.

Leemland biedt dagelijks mogelijkheden voor kinderfeestjes, zowel overdag als ‘s avonds.

Het arrangement ‘bijenwaskaars of raamhanger’ is goed door uzelf te begeleiden. Vanzelfsprekend krijgt u uitleg en wordt u op gang geholpen door medewerkers van Leemland. Wenst u volledige begeleiding door medewerkers van Leemland, dan zijn wij genoodzaakt hiervoor meerkosten in rekening te brengen.

Dit kinderfeestje is desgewenst uit te breiden met:
Cupcake versieren: meerprijs € 0,50 per persoon
Slagroomsoesjes (3 stuks per persoon) in plaats van cupcake: meerprijs € 0,50 per persoon
Zelf pannenkoekjes bakken: meerprijs: € 1,00 per persoon
Kartonnen puntzak zelf voorzien van een mooie tekening, laten vullen met patat en daarna genieten met een snack in een bakje erbij: meerprijs € 1,00 per persoon
Snoepzak € 1,00 per persoon
Heeft u dieetwensen? Laat het ons gerust weten. Met glutenvrije producten hebben wij ruime ervaring. Deze zijn standaard voorradig. Natuurlijk houden wij ook graag rekening met andere diëten.