Verenigingsfeest / teamfeest

Verenigingen hebben met enige regelmaat iets te vieren. Of het nu gaat om een teamfeest, een verenigingsuitstapje, een nieuwjaarsreceptie, een seizoensafsluiting, een jubilaris, een feestelijke middag voor vrijwilligers, of een complete daginvulling voor alle leden: elk feest mag gevierd worden!

Binnen een vereniging zijn er vaak grote leeftijdsverschillen. Leemland biedt diverse activiteiten die geschikt zijn voor alle leeftijden. Daarnaast zijn er zowel binnen, als buiten speelmogelijkheden voor kinderen.

Gezellig samen borrelen kan aangevuld worden met lekker eten in de vorm van barbecue/pan, buffetten, of lekkernijen van de recreatie menukaart.

Voor een actieve daginvulling zijn er ook verschillende mogelijkheden. Plan gerust buitenactiviteiten, zoals kraak de codes, poortjesgolf of boeren-weiland-spellen. Of kies voor binnenactiviteiten, bijvoorbeeld in de vorm van een spelshow. Als de weersomstandigheden het onverhoopt af laten weten, dan biedt Leemland de mogelijkheid voor een slechtweer-alternatief in de vorm van binnenactiviteiten.

Verschillende verenigingen hebben inmiddels ook de weg naar Leemland gevonden voor een workshop.

Afhankelijk van uw wensen en budget kan er een programma opgesteld worden. Heeft u specifieke wensen, laat het ons dan gerust weten. Leemland denkt graag, geheel vrijblijvend, mee over een passende invulling van uw bijeenkomst.