Familiedag

Kies voor gemoedelijk bijkletsen, of plan juist een actieve dag. Doordat iedereen dezelfde band met elkaar deelt, is een familiedag anders dan andere groepsuitjes. Er zijn verschillende activiteiten die geschikt zijn voor alle leeftijden. Een afwisselend programma biedt aan elk wat wils! Daarbij houdt Leemland vanzelfsprekend ook graag rekening met uw wensen.

Bij mooi weer is het heerlijk om buitenactiviteiten te plannen, bijvoorbeeld boeren-weiland-spellen, kraak de codes, poortjesgolf en klootschieten. Daarnaast worden er binnenactiviteiten geboden, zoals diverse spelshows en een dobbelspel. Zijn er buitenactiviteiten gepland, maar zit het weer niet mee? Dan biedt Leemland de mogelijkheid voor een slechtweer-alternatief in de vorm van binnenactiviteiten.

Tijdens familiedagen zijn er ook creatieve mogelijkheden, bijvoorbeeld om oma te verrassen met een dienblad waar de namen van de kleinkinderen in zijn gegraveerd. Of om individueel een mooie creatie te maken. Kijk gerust bij workshops om inspiratie op te doen.

Maak uw familiedag compleet met eten & drinken. Er zijn diverse mogelijkheden met borrelenbuffettenbarbecue/pan en andere lekkernijen.

In overleg zijn activiteiten, borrelen en eten te combineren. Zo kunt u uw familiedag helemaal naar eigen wens invullen.