Buurtfeest / buurtborrel

Maakt u ook regelmatig een praatje met de buren? Of blijft het meestal bij vriendelijk zwaaien vanuit de auto en hartelijk groeten tijdens het uitlaten van de hond? Voor alle buren is het belangrijk om de onderlinge relatie goed te houden. Gedurende een buurtfeest of een buurtborrel krijgen buren kans om uitgebreid bij te praten.

Vanzelfsprekend kiest u welke invulling daarvoor het best bij uw buurt past. Wordt het gezellig bijpraten terwijl de kinderen lekker spelen? Of kiest u voor een actieve invulling met spelelementen en/of een barbecue?

Leemland helpt u graag bij de invulling van uw bijeenkomst. Geniet van gemoedelijk borrelen, desgewenst aangevuld met lekker eten in de vorm van barbecue/pan, buffetten of lekkernijen van de recreatie menukaart.

Desgewenst zijn er ook mogelijkheden voor activiteiten. Bij mooi weer is het heerlijk om buitenactiviteiten te plannen, bijvoorbeeld boeren-weiland-spellen, kraak de codes, poortjesgolf en klootschieten. Daarnaast worden er binnenactiviteiten geboden, zoals diverse spelshows en een dobbelspel. Zijn er buitenactiviteiten gepland, maar zit het weer niet mee? Dan biedt Leemland de mogelijkheid voor een slechtweer-alternatief in de vorm van binnenactiviteiten.

In overleg zijn activiteiten, borrelen en eten te combineren. Heeft u specifieke wensen, laat het ons dan gerust weten. Leemland denkt graag, geheel vrijblijvend, mee over een passende invulling van uw bijeenkomst.