Zeskamp

Ga in teamverband de strijd aan, lekker in de frisse buitenlucht! Deze zeskamp biedt mogelijkheden voor jong en oud. Doe mee met duobroek-lopen, doorgeefbal, het balhelmparcours, steltlopen, het vliegend tapijt, of de krattenrace. Een goede samenwerking verhoogt de kans om te winnen, maar plezier staat voorop!

Voorbeeldarrangement: zeskamp, borrelen en barbecueën

14.30u Bij aankomst staat er een tafel voor u klaar met koffie, thee en cake. Voor kinderen tot 12 jaar is er frisdrank en de mogelijkheid om een koekhuisje te versieren met fondant/marsepein.

15.00u Aanvang ‘borrelen’. Gedurende 4 uur kunt u genieten van fris, bier en wijn op basis van zelfbediening. Er worden schaaltjes pinda’s en zoute mix op tafel gezet. Kinderen krijgen frisdrank, een uitdeelzakje chips en een ijsje.

15.15u ‘Zeskamp’.

16.30u Aanvang ‘basis-barbecue-arrangement’. Daarbij worden tenminste 6 vleessoorten geserveerd (minimaal 4 stuks vlees per persoon), koude barbecuesauzen, warme satésaus, opgemaakte salade, slamelange met dressing en stokbrood met kruidenboter.

19.00u Einde arrangement

De prijs van dit arrangement bedraagt: € 29,50 per persoon

De prijs voor het arrangement geldt voor personen vanaf 12 jaar. Kinderen tot en met 3 jaar mogen gratis deelnemen. Voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 11 jaar rekenen wij de helft van het volwassenen-tarief.

Kinder-budgetarrangement

Bij groepsactiviteiten wordt er meestal voor gekozen om kinderen volledig deel te laten nemen tegen de helft van het volwassenentarief. Als alternatief is het mogelijk om voor kinderen tot 12 jaar een kinder-budgetarrangement te boeken. Dit arrangement is als volgt samengesteld:

  • Drinken: keuze uit ranja, Dubbelfriss, cola en sinas
  • Plakje cake
  • Zakje chips
  • IJsje
  • Patat met fritessaus + een frikandel, of een kroket of 3 kipnuggets
  • Spelen in de speelweide en/of met de indoorspellen (airhockey/klompjes vangen/tafelvoetbal/etc.)

De prijs van het kinder-budgetarrangement bedraagt: € 7,50 per kind. Het is uitsluitend te boeken in combinatie met groepsarrangementen voor volwassenen.

Groepsarrangementen bij Leemland kunnen naar wens samengesteld worden. Heeft u eigen ideeën? Laat het ons gerust weten, in overleg is er veel mogelijk!