WC-Borstel werpen

WCborstelWerpenActiviteit ‘wc-borstel werpen’ langs een route door de omgeving. Daarbij krijgt u een bolderkar mee met broodjes en drinken, voor een pauze onderweg. Kies zelf de lengte van de route door de omgeving met haar voormalige leem- en veenwinningsgebieden. Dit spel lijkt op klootschieten. In plaats van kloten krijgt elke groep wc-borstels tot de beschikking. Haal de eindstreep in zo min mogelijk worpen.

Tijdens de activiteit is er een pauzemoment. Per persoon zijn er 2,5 zachte broodjes (gesorteerd rozijnenbollen en wit/bruin met vleeswaren of kaas) beschikbaar. Daarnaast kan er genoten worden van koffie, thee, melk en vruchtensap..

Voorbeeldarrangement: wc-borstel werpen, picknicken, borrelen en snackbuffet

11.00u Bij aankomst staat er een tafel voor u klaar met koffie, thee en cake. Voor kinderen tot 12 jaar is er ranja en de mogelijkheid om een koekhuisje te versieren met fondant/marsepein.

11.30u Activiteit ‘wc-borstel werpen’

Afbeelding-WC-borstel-werpen12.15u Pauzemoment: per persoon zijn er 2,5 zachte broodjes (rozijnenbollen en wit/bruin met ham of kaas) beschikbaar. Daarnaast kan er genoten worden van koffie, thee, melk en vruchtensap.

13.30u Aanvang ‘borrelen’. Gedurende 4 uur kunt u genieten van fris, bier en wijn op basis van zelfbediening. Er worden schaaltjes pinda’s en zoute mix op tafel gezet. Kinderen krijgen frisdrank, een uitdeelzakje chips en een ijsje.

16.00u Aanvang ‘snackbuffet’. Bij dit buffet worden er gedurende 1,5 uur frites en snacks voor u gebakken. Het assortiment omvat: frites, kroketten, frikandellen, bami-schijven, kaassoufflés, mini-loempia’s, kipnuggets, hamburgers, zachte broodjes, uitjes, fritessaus, ketchup, curry en mosterd. Dit buffet wordt aangevuld met opgemaakte huzarensalade, stokbrood en kruidenboter.

17.30u Einde arrangement

De prijs van dit arrangement bedraagt: € 26,00 per persoon

De prijs voor het arrangement geldt voor personen vanaf 12 jaar. Kinderen tot en met 3 jaar mogen gratis deelnemen. Voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 11 jaar rekenen wij de helft van het volwassenen-tarief.

Kinder-budgetarrangement

Bij groepsactiviteiten wordt er meestal voor gekozen om kinderen volledig deel te laten nemen tegen de helft van het volwassenentarief. Als alternatief is het mogelijk om voor kinderen tot 12 jaar een kinder-budgetarrangement te boeken. Dit arrangement is als volgt samengesteld:

  • Drinken: keuze uit ranja, Dubbelfriss, cola en sinas
  • Plakje cake
  • Zakje chips
  • IJsje
  • Patat met fritessaus + een frikandel, of een kroket of 3 kipnuggets
  • Spelen in de speelweide en/of met de indoorspellen (airhockey/klompjes vangen/tafelvoetbal/etc.)

De prijs van het kinder-budgetarrangement bedraagt: € 7,50 per kind. Het is uitsluitend te boeken in combinatie met groepsarrangementen voor volwassenen.

Volwassenen binnen uw gezelschap mogen gerust meedoen met een outdoor-activiteit als wc-borstel werpen.  Wanneer er gekozen wordt voor een kinder-budgetarrangement, dan dient er tenminste 1 volwassene bij Leemland toezicht te houden op de kinderen. Wij rekenen op uw begrip!

Groepsarrangementen bij Leemland kunnen naar wens samengesteld worden. Heeft u eigen ideeën? Laat het ons gerust weten, in overleg is er veel mogelijk!