Vogelgooien

Op enkele meters boven de grond bevindt zich een houten vogel bovenaan een buis. Beurtelings mogen er 3 stokken naar de vogel gegooid worden. Lukt het om een vleugel, de kop of de staart eraf te gooien? Dan levert dat een prijsje op. Degene die de romp van de vogel eraf gooit wordt vogelkoning of -koningin!

Voorbeeldarrangement: Vogelgooien, borrelen en koud & warm buffet ‘budget’

14.00u Bij aankomst staat er een tafel voor u klaar met koffie, thee en cake. Voor kinderen tot 12 jaar is er frisdrank en de mogelijkheid om een koekhuisje te versieren met fondant/marsepein.

14.30u Aanvang ‘borrelen’. Gedurende 4 uur kunt u genieten van fris, bier en wijn op basis van zelfbediening. Er worden schaaltjes pinda’s en zoute mix op tafel gezet. Kinderen krijgen frisdrank, een uitdeelzakje chips en een ijsje.

15.00u Activiteit ‘vogelgooien’

16.30u Aanvang koud & warm buffet ‘budget’: opgemaakte huzarensalade, frites, kipdrummets, beenham, gehaktballetjes, stokbrood, kruidenboter, beenhamsaus, fritessaus, curry, ketchup, mosterd.

18.30u Einde arrangement

De prijs van dit arrangement bedraagt: € 27,50 per persoon

De prijs voor het arrangement geldt voor personen vanaf 12 jaar. Kinderen tot en met 3 jaar mogen gratis deelnemen. Voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 11 jaar rekenen wij de helft van het volwassenen-tarief.

Kinder-budgetarrangement

Bij groepsactiviteiten wordt er meestal voor gekozen om kinderen volledig deel te laten nemen tegen de helft van het volwassenentarief. Als alternatief is het mogelijk om voor kinderen tot 12 jaar een kinder-budgetarrangement te boeken. Dit arrangement is als volgt samengesteld:

  • Drinken: keuze uit ranja, Dubbelfriss, cola en sinas
  • Plakje cake
  • Zakje chips
  • IJsje
  • Patat met fritessaus + een frikandel, of een kroket of 3 kipnuggets
  • Spelen in de speelweide en/of met de indoorspellen (airhockey/klompjes vangen/tafelvoetbal/etc.)

De prijs van het kinder-budgetarrangement bedraagt: € 7,50 per kind. Het is uitsluitend te boeken in combinatie met groepsarrangementen voor volwassenen.

Volwassenen binnen uw gezelschap mogen gerust meedoen met een outdoor-activiteit als klootschieten.  Wanneer er gekozen wordt voor een kinder-budgetarrangement, dan dient er tenminste 1 volwassene bij Leemland toezicht te houden op de kinderen. Wij rekenen op uw begrip!

Groepsarrangementen bij Leemland kunnen naar wens samengesteld worden. Heeft u eigen ideeën? Laat het ons gerust weten, in overleg is er veel mogelijk!