Vogelgooien

Op enkele meters boven de grond bevindt zich een houten vogel bovenaan een buis. Beurtelings mogen er 3 stokken naar de vogel gegooid worden. Lukt het om een vleugel, de kop of de staart eraf te gooien? Dan levert dat een prijsje op. Degene die de romp van de vogel eraf gooit wordt vogelkoning of -koningin!

Voorbeeldarrangement: Vogelgooien, borrelen en snackbuffet

14.00u Bij aankomst staat er een tafel voor u klaar met koffie, thee en cake. Voor kinderen is er frisdrank en de mogelijkheid om een koekhuisje te versieren met fondant/marsepein. Vervolgens kunt u genieten van fris, bier en wijn op basis van zelfbediening. Er worden schaaltjes pinda’s en zoute mix op tafel gezet. Kinderen krijgen een uitdeelzakje chips en een ijsje aangeboden.

15.00u Activiteit ‘vogelgooien’

16.30u Aanvang ‘snackbuffet’. Bij dit buffet worden er gedurende 1,5 uur frites en snacks voor u gebakken. Het assortiment omvat: frites, kroketten, frikandellen, bami-schijven, kaassoufflés, mini-loempia’s, kipnuggets, hamburgers, zachte broodjes, uitjes, fritessaus, ketchup, curry en mosterd. Dit buffet wordt aangevuld met opgemaakte huzarensalade, stokbrood en kruidenboter.

18.15u Als afsluiting wordt er koffie/thee met een hazelnootbonbon aangeboden

18.30u Einde arrangement

 • ‘Vogelgooien’ en snackbuffet, inclusief 3 uur drinken (geen koffie/thee): € 22,50 per persoon
 • ‘Vogelgooien’ en snackbuffet, inclusief 4,5 uur drinken (aanvang met koffie, thee & huisgemaakte cake): € 25,00 per persoon

De prijs voor het arrangement geldt voor personen vanaf 16 jaar.

Het arrangement ‘Vogelgooien’ (met 4,5 uur koffie, thee, fris, bier en wijn) is desgewenst uit te breiden met extra uren borrelen: meerprijs € 1,50 per persoon per uur.

Voor kinderen tot 16 jaar gelden gereduceerde prijzen:

 • Kinderen tot en met 3 jaar mogen gratis deelnemen
 • Voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 7 jaar wordt 40% berekend van de prijs die voor volwassenen geldt
 • Voor kinderen in de leeftijd van 8 t/m 11 jaar wordt 60% berekend van de prijs die voor volwassenen geldt
 • Voor kinderen in de leeftijd van 12 t/m 15 jaar wordt 80% berekend van de prijs die voor volwassenen geldt

Kinder-budgetarrangement

Bij groepsactiviteiten wordt er meestal voor gekozen om kinderen volledig deel te laten nemen tegen prijzen zoals hierboven beschreven. Als alternatief is het mogelijk om voor kinderen tot 12 jaar een kinder-budgetarrangement te boeken. Dit arrangement is als volgt samengesteld:

 • Drinken: keuze uit ranja, Dubbelfriss, cola en sinas
 • Plakje cake
 • Zakje chips
 • IJsje
 • Patat met fritessaus + een frikandel, of een kroket of 3 kipnuggets
 • Spelen in de speelweide en/of met de indoorspellen (airhockey/klompjes vangen/tafelvoetbal/etc.)

De prijs van het kinder-budgetarrangement bedraagt: € 7,50 per kind. Het is uitsluitend te boeken in combinatie met groepsarrangementen voor volwassenen.

Volwassenen binnen uw gezelschap mogen gerust meedoen met een outdoor-activiteit als klootschieten.  Wanneer er gekozen wordt voor een kinder-budgetarrangement, dan dient er tenminste 1 volwassene bij Leemland toezicht te houden op de kinderen. Wij rekenen op uw begrip!

Groepsarrangementen bij Leemland kunnen naar wens samengesteld worden. Heeft u eigen ideeën? Laat het ons gerust weten, in overleg is er veel mogelijk!