Poortjesgolf

PoortjesgolfPoortjeVarkenActiviteit ‘poortjesgolf’ in de speelweide bij Leemland. Elke groep krijgt een klomp aan een stok ter beschikking. Sla met de klomp een bal onder verschillende poortjes door. Haal de eindstreep in zo min mogelijk slagen.

Voorbeeldarrangement: Poortjesgolf, borrelen, frites en een snack naar keuze

13.30u Bij aankomst staat er een tafel voor u klaar met koffie, thee en cake. Voor kinderen is er frisdrank en de mogelijkheid om een koekhuisje te versieren met fondant/marsepein. Vervolgens kunt u genieten van fris, bier en wijn op basis van zelfbediening. Er worden schaaltjes pinda’s en zoute mix op tafel gezet. Kinderen krijgen frisdrank, een uitdeelzakje chips en een ijsje aangeboden.

14.30u Activiteit ‘poortjesgolf’. Tijdens het spel kunt u genieten van uw drankje op het ruime terras. Bij minder gunstige weersomstandigheden kunt u in een tent of in de zaal plaatsnemen.

17.00u Aan elke gast wordt een bakje frites plus een snack naar keuze aangeboden. Middels een intekenlijst kan iedereen aangeven welke snack wenselijk is. Desgewenst mogen de frites en de snack voorzien worden van fritessaus, curry, ketchup en/of mosterd.

17.45u Als afsluiting wordt er koffie/thee met een hazelnootbonbon aangebodenPoortjesgolfPoortjePaard

18.00u Einde arrangement

 • ‘Poortjesgolf’ en een bakje frites plus een snack naar keuze, inclusief 3 uur drinken (geen koffie/thee): € 17,00 per persoon
 • ‘Poortjesgolf’ en een bakje frites plus een snack naar keuze, inclusief 4,5 uur drinken (aanvang met koffie, thee & huisgemaakte cake): € 19,50 per persoon

De prijs voor het arrangement geldt voor personen vanaf 16 jaar.

Het arrangement ‘Poortjesgolf’ (met 4,5 uur koffie, thee, fris, bier en wijn) is desgewenst uit te breiden met extra uren borrelen: meerprijs € 1,50 per persoon per uur.

Voor kinderen tot 16 jaar gelden gereduceerde prijzen:

 • Kinderen tot en met 3 jaar mogen gratis deelnemen
 • Voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 7 jaar wordt 40% berekend van de prijs die voor volwassenen geldt
 • Voor kinderen in de leeftijd van 8 t/m 11 jaar wordt 60% berekend van de prijs die voor volwassenen geldt
 • Voor kinderen in de leeftijd van 12 t/m 15 jaar wordt 80% berekend van de prijs die voor volwassenen geldt

 

Kinder-budgetarrangement

Bij groepsactiviteiten wordt er meestal voor gekozen om kinderen volledig deel te laten nemen tegen prijzen zoals hierboven beschreven. Als alternatief is het mogelijk om voor kinderen tot 12 jaar een kinder-budgetarrangement te boeken. Dit arrangement is als volgt samengesteld:

 • Drinken: keuze uit ranja, Dubbelfriss, cola en sinas
 • Plakje cake
 • Zakje chips
 • IJsje
 • Patat met fritessaus + een frikandel, of een kroket of 3 kipnuggets
 • Spelen in de speelweide en/of met de indoorspellen (airhockey/klompjes vangen/tafelvoetbal/etc.)

De prijs van het kinder-budgetarrangement bedraagt: € 7,50 per kind. Het is uitsluitend te boeken in combinatie met groepsarrangementen voor volwassenen.

Groepsarrangementen bij Leemland kunnen naar wens samengesteld worden. Heeft u eigen ideeën? Laat het ons gerust weten, in overleg is er veel mogelijk!