Kraak de codes

 

Alles draait tijdens deze activiteit om het ontrafelen van codes. Los in teamverband puzzels, woordraadsels en andere vraagstukken op. Ontcijfer morsetekens, los verhaaltjessommen op, tel voorwerpen en herken steeds de meest juiste informatie voor de codes. Alleen daarmee kunnen sloten geopend worden. Wie strijdt er door tot het (zoete of bittere) eind?

Soms is het handig om levenservaring te hebben. Op een ander moment komt jong talent van pas. Let goed op aanwijzingen!

Het snelste team mag proberen de sloten te openen. Zijn alle codes juist? Of gaat de beurt naar een ander team? Wie opent de koffer en gaat met de prijs naar huis?

 

Voorbeeldarrangement: Kraak de codes, borrelen en pannenkoekenbuffet

14.30u Bij aankomst staat er een tafel voor u klaar met koffie, thee en cake. Voor kinderen tot 12 jaar is er frisdrank en de mogelijkheid om een koekhuisje te versieren met fondant/marsepein.

15.00u Aanvang ‘borrelen’. Gedurende 4 uur kunt u genieten van fris, bier en wijn op basis van zelfbediening. Er worden schaaltjes pinda’s en zoute mix op tafel gezet. Kinderen krijgen frisdrank, een uitdeelzakje chips en een ijsje.

15.15u ‘Kraak de codes’.

16.30u Aanvang  ‘pannenkoekenbuffet’. Gedurende 1,5 uur worden er naturel pannenkoeken voor u gebakken. De pannenkoeken komen in chaving dishes op de buffettafel. Daarbij zijn diverse ingrediënten beschikbaar om de pannenkoeken te garneren. Het buffet wordt aangevuld met stokbrood en kruidenboter.

19.00u Einde arrangement

De prijs van dit arrangement bedraagt: € 25,50 per persoon

De prijs voor het arrangement geldt voor personen vanaf 12 jaar. Kinderen tot en met 3 jaar mogen gratis deelnemen. Voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 11 jaar rekenen wij de helft van het volwassenen-tarief.

 

Kinder-budgetarrangement

Bij groepsactiviteiten wordt er meestal voor gekozen om kinderen volledig deel te laten nemen tegen de helft van het volwassenentarief. Als alternatief is het mogelijk om voor kinderen tot 12 jaar een kinder-budgetarrangement te boeken. Dit arrangement is als volgt samengesteld:

  • Drinken: keuze uit ranja, Dubbelfriss, cola en sinas
  • Plakje cake
  • Zakje chips
  • IJsje
  • Patat met fritessaus + een frikandel, of een kroket of 3 kipnuggets
  • Spelen in de speelweide en/of met de indoorspellen (airhockey/klompjes vangen/tafelvoetbal/etc.)

De prijs van het kinder-budgetarrangement bedraagt: € 7,50 per kind. Het is uitsluitend te boeken in combinatie met groepsarrangementen voor volwassenen.

Groepsarrangementen bij Leemland kunnen naar wens samengesteld worden. Heeft u eigen ideeën? Laat het ons gerust weten, in overleg is er veel mogelijk!