Klompen-straatgolf

Gezellig kuieren door de omgeving en intussen actief aan de slag met ‘klompen-straatgolf’. In teamverband wordt een bal verplaatst met een klomp aan een houten stok. De holes worden gevormd door elementen die u onderweg aantreft (bijvoorbeeld: een boom, een straatnaambordje, etc.). Sla de bal tegen de ‘hole’ en noteer het aantal slagen. De groep met het minste aantal slagen die heeft gewonnen!

Voorbeeldarrangement: klompen-straatgolf, borrelen en koud en warm buffet ‘basis’

13.30u Bij aankomst staat er een tafel voor u klaar met koffie, thee en cake. Voor kinderen tot 12 jaar is er frisdrank en de mogelijkheid om een koekhuisje te versieren met fondant/marsepein.

14.00u ‘Klompen-straatgolf’.

15.30u Aanvang ‘borrelen’. Gedurende 4 uur kunt u genieten van fris, bier en wijn op basis van zelfbediening. Er worden schaaltjes pinda’s en zoute mix op tafel gezet. Kinderen krijgen frisdrank, een uitdeelzakje chips en een ijsje.

17.00u Aanvang ‘warm & koud buffet’: krieltjes met spekreepjes, frites, gehaktballetjes, kipdrummets, buffetschnitzeltjes, blokjes geroosterde kiphaas, opgemaakte salade, gevulde eieren, slamelange met dressing, warme groentemix, stokbrood met kruidenboter, satésaus en zigeunersaus.

19.30u Einde arrangement

De prijs van dit arrangement bedraagt: € 29,00 per persoon

De prijs voor het arrangement geldt voor personen vanaf 12 jaar. Kinderen tot en met 3 jaar mogen gratis deelnemen. Voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 11 jaar rekenen wij de helft van het volwassenen-tarief.

Kinder-budgetarrangement

Bij groepsactiviteiten wordt er meestal voor gekozen om kinderen volledig deel te laten nemen tegen de helft van het volwassenentarief. Als alternatief is het mogelijk om voor kinderen tot 12 jaar een kinder-budgetarrangement te boeken. Dit arrangement is als volgt samengesteld:

  • Drinken: keuze uit ranja, Dubbelfriss, cola en sinas
  • Plakje cake
  • Zakje chips
  • IJsje
  • Patat met fritessaus + een frikandel, of een kroket of 3 kipnuggets
  • Spelen in de speelweide en/of met de indoorspellen (airhockey/klompjes vangen/tafelvoetbal/etc.)

De prijs van het kinder-budgetarrangement bedraagt: € 7,50 per kind. Het is uitsluitend te boeken in combinatie met groepsarrangementen voor volwassenen.

Groepsarrangementen bij Leemland kunnen naar wens samengesteld worden. Heeft u eigen ideeën? Laat het ons gerust weten, in overleg is er veel mogelijk!