Barbecueën

Gezellig samen barbecueën op het terras bij Leemland. Een partytent biedt de mogelijkheid om onbezorgd te genieten, ook bij minder gunstige weersomstandigheden.

Voorbeeldarrangement: ‘Barbecueën en borrelen’

SchaalBarbecueVlees14.00u Bij aankomst staat er een tafel voor u klaar met koffie, thee en cake. Voor kinderen tot 12 jaar is er frisdrank en de mogelijkheid om een koekhuisje te versieren met fondant/marsepein.

14.30u Aanvang ‘borrelen’. Gedurende 4 uur kunt u genieten van fris, bier en wijn op basis van zelfbediening. Er worden schaaltjes pinda’s en zoute mix op tafel gezet. Kinderen krijgen frisdrank, een uitdeelzakje chips en een ijsje.

OpgemaakteSalade16.30u  Aanvang ‘basis-barbecue-arrangement’: daarbij worden tenminste 6 vleessoorten geserveerd (minimaal 4 stuks vlees per persoon), koude barbecuesauzen, warme satésaus, opgemaakte huzarensalade, slamelange met dressing en stokbrood met kruidenboter.

18.30u Einde arrangement

De prijs van dit arrangement bedraagt: € 27,00 per persoon

Er zijn nog meer mogelijkheden om te barbecueën, of te bakken in een grote pan. Kijk voor mogelijkheden bij ‘eten & drinken’.

De prijs voor het arrangement ‘barbecueën en borrelen’ geldt voor personen vanaf 12 jaar. Kinderen tot en met 3 jaar mogen gratis deelnemen. Voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 11 jaar rekenen wij de helft van het volwassenen-tarief.

Kinder-budgetarrangement

Bij groepsactiviteiten wordt er meestal voor gekozen om kinderen volledig deel te laten nemen tegen de helft van het volwassenentarief. Als alternatief is het mogelijk om voor kinderen tot 12 jaar een kinder-budgetarrangement te boeken. Dit arrangement is als volgt samengesteld:

  • Drinken: keuze uit ranja, Dubbelfriss, cola en sinas
  • Plakje cake
  • Zakje chips
  • IJsje
  • Patat met fritessaus + een frikandel, of een kroket of 3 kipnuggets
  • Spelen in de speelweide en/of met de indoorspellen (airhockey/klompjes vangen/tafelvoetbal/etc.)

De prijs van het kinder-budgetarrangement bedraagt: € 7,50 per kind. Het is uitsluitend te boeken in combinatie met groepsarrangementen voor volwassenen.

Groepsarrangementen bij Leemland kunnen naar wens samengesteld worden. Heeft u eigen ideeën? Laat het ons gerust weten, in overleg is er veel mogelijk!