Buitenactiviteiten

Bij mooi of zelfs al droog weer gaan veel mensen op zoek naar buitenactiviteiten. Leemland biedt activiteiten voor zowel actieve, als recreatieve deelnemers. Ga lekker actief door de omgeving, of kies voor een activiteit op het terrein van Leemland. Het activiteitenterrein is overzichtelijk, zodat de deelnemers elkaar niet uit het oog verliezen.

Of het nu gaat om een familiedag, een vriendenuitje, een teambuilding, of een ander uitje, Leemland streeft ernaar om zo goed mogelijk in alle wensen te voorzien.

De groepsarrangementen kunnen in samenspraak met u samengesteld worden.  Activiteiten, laten zich uitstekend combineren met eten en drinken. Als u specifieke wensen heeft, die u hier niet kunt vinden, dan helpen wij u graag bij het plannen van uw groepsarrangement tot 100 personen.  Er zijn talloze ludieke en originele mogelijkheden om uw uitstapje uniek te maken!

Als aanvulling op de arrangementen zijn er in de speelweide speelmogelijkheden in de vorm van een trampoline, nestschommel, sprookjesstoel, zandbak, speelheuvel, voetbaldoel en een zand- & waterspeeltoestel.