Retro Show

Met ‘oude’ elementen in een nieuw jasje gaat de show van start. We gaan terug naar de tijd met televisieprogramma’s als Babbelonië, Get de Picture en Ren je Rot. Herken voorwerpen die in de jaren 70 en 80 veel gebruikt werden. Kies het juiste vak voor het goede antwoord, of raad woorden met aanwijzingen. Schroom niet om mee te zingen met muziek uit de jaren 70 en 80. Laat je verrassen tijdens de ‘Retro Show’!

Voorbeeldarrangement: ‘Retro Show’, ‘borrelen’ en ‘koud & warm buffet budget’

14.30u Bij aankomst staat er een tafel voor u klaar met koffie, thee en huisgemaakte cake. Voor kinderen is er frisdrank en de mogelijkheid om een koekhuisje te versieren met fondant/marsepein. Daarna kunt u genieten van fris, bier en wijn vanuit de zelfbedieningskoelkast. Er worden schaaltjes pinda’s en zoute mix op tafel gezet. Kinderen krijgen een uitdeelzakje chips en een ijsje aangeboden.

15.30u ‘Retro Show’. Laat u verrassen met oude spelelementen in een nieuw jasje.

16.30u Koud & warm buffet ‘budget’: frites, gehaktballetjes, saucijzenbroodjes, bockworsten, mini-frikandelletjes, bitterballetjes en kipnuggets, opgemaakte huzarensalade, stokbrood, kruidenboter, fritessaus, curry, ketchup, mosterd.

18.30u Als afsluiting  wordt er koffie/thee met een hazelnootbonbon aangeboden

19.00u Einde arrangement

 • Retro Show en ‘koud & warm buffet budget’, inclusief 3 uur drinken (geen koffie/thee): € 28,50 per persoon
 • Retro Show en ‘koud & warm buffet budget’, inclusief 4,5 uur drinken (aanvang met koffie, thee & huisgemaakte cake): € 31,00 per persoon

De prijs voor het arrangement geldt voor personen vanaf 16 jaar.

Het arrangement ‘Retroshow’ (met 4,5 uur koffie, thee, fris, bier en wijn) is desgewenst uit te breiden met extra uren borrelen: meerprijs € 1,50 per persoon per uur.

Voor kinderen tot 16 jaar gelden gereduceerde prijzen:

 • Kinderen tot en met 3 jaar mogen gratis deelnemen
 • Voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 7 jaar wordt 40% berekend van de prijs die voor volwassenen geldt
 • Voor kinderen in de leeftijd van 8 t/m 11 jaar wordt 60% berekend van de prijs die voor volwassenen geldt
 • Voor kinderen in de leeftijd van 12 t/m 15 jaar wordt 80% berekend van de prijs die voor volwassenen geldt

 

Kinder-budgetarrangement

Bij groepsactiviteiten wordt er meestal voor gekozen om kinderen volledig deel te laten nemen tegen prijzen zoals hierboven beschreven. Als alternatief is het mogelijk om voor kinderen tot 12 jaar een kinder-budgetarrangement te boeken. Dit arrangement is als volgt samengesteld:

 • Drinken: keuze uit ranja, Dubbelfriss, cola en sinas
 • Plakje cake
 • Zakje chips
 • IJsje
 • Patat met fritessaus + een frikandel, of een kroket of 3 kipnuggets
 • Spelen in de speelweide en/of met de indoorspellen (airhockey/klompjes vangen/tafelvoetbal/etc.)

De prijs van het kinder-budgetarrangement bedraagt: € 7,50 per kind. Het is uitsluitend te boeken in combinatie met groepsarrangementen voor volwassenen.

Groepsarrangementen bij Leemland kunnen naar wens samengesteld worden. Heeft u eigen ideeën? Laat het ons gerust weten, in overleg is er veel mogelijk!