Pannenkoeken

Geniet van ambachtelijke Achterhoekse pannenkoeken! Met meel van korenmolen ‘De Vier Winden’, eieren van scharrelkippenboerderij Reijerink en jam van fruitboerderij Groot Antink, aangevuld met diverse andere producten.

Voorbeeldarrangement: ‘Pannenkoeken en borrelen’: € 23,00 per persoon

14.00u Bij aankomst staat er een tafel voor u klaar met koffie, thee en cake. Voor kinderen tot 12 jaar is er frisdrank en de mogelijkheid om een koekhuisje te versieren met fondant/marsepein.

14.30u Aanvang ‘borrelen’. Gedurende 4 uur kunt u genieten van fris, bier en wijn op basis van zelfbediening. Er worden schaaltjes pinda’s en zoute mix op tafel gezet. Kinderen krijgen frisdrank, een uitdeelzakje chips en een ijsje.

 

16.30u Aanvang ‘pannenkoekenbuffet’. Gedurende 1,5 uur worden er naturel pannenkoeken voor u gebakken. De pannenkoeken komen in chaving dishes op de buffettafel. Daarbij zijn diverse ingrediënten beschikbaar om de pannenkoeken te garneren. Het buffet wordt aangevuld met stokbrood en kruidenboter.

dit is alt-tekst

 

 

De garneringsmogelijkheden bestaan uit: stroop, poedersuiker, jam, ananas, slagroom, gebakken uienringen, groentemix, spek, salami, ham en kaas.

18.15u Indien gewenst, afsluiting met koffie/thee en een bonbon.

18.30u Einde arrangement

De prijs voor het arrangement ‘pannenkoeken en borrelen’ geldt voor personen vanaf 12 jaar. Kinderen tot en met 3 jaar mogen gratis deelnemen. Voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 11 jaar rekenen wij de helft van het volwassenen-tarief.

Kinder-budgetarrangement

Bij groepsactiviteiten wordt er meestal voor gekozen om kinderen volledig deel te laten nemen tegen de helft van het volwassenentarief. Als alternatief is het mogelijk om voor kinderen tot 12 jaar een kinder-budgetarrangement te boeken. Dit arrangement is als volgt samengesteld:

  • Drinken: keuze uit ranja, Dubbelfriss, cola en sinas
  • Plakje cake
  • Zakje chips
  • IJsje
  • Patat met fritessaus + een frikandel, of een kroket of 3 kipnuggets
  • Spelen in de speelweide en/of met de indoorspellen (airhockey/klompjes vangen/tafelvoetbal/etc.)

De prijs van het kinder-budgetarrangement bedraagt: € 7,50 per kind. Het is uitsluitend te boeken in combinatie met groepsarrangementen voor volwassenen.

Groepsarrangementen bij Leemland kunnen naar wens samengesteld worden. Heeft u eigen ideeën? Laat het ons gerust weten, in overleg is er veel mogelijk!