Muziekquiz

Beantwoord muzikale quizvragen. Kijk en luister naar de aanwijzingen en raad de artiesten. Los muzikale puzzelopdrachten op.  Herken gouden platen, klassiekers en Nederlandstalige hits. Zing gerust mee! Welk team drukt het snelst op de knop, wie heeft de meeste muzikale kennis en wie sleept een prijs in de wacht? Deze quiz is geschikt voor jong & oud.

Voorbeeldarrangement: ‘Muziekquiz’, ‘borrelen’ en ‘snackbuffet’

14.30u Bij aankomst staat er een buffettafel voor u klaar met koffie, thee en huisgemaakte cake. Aansluitend kunt u genieten van fris, bier en wijn op basis vanuit de zelfbedieningskoelkast. Er worden schaaltjes pinda’s en zoute mix op tafel gezet. Kinderen krijgen een uitdeelzakje chips en een ijsje aangeboden.

15.30u ‘Muziekquiz’. Welk team drukt het snelst op de knop, wie heeft de beste muzikale kennis en wie sleept een prijs in de wacht? Alle deelnemers van de winnende groep krijgen een toepasselijk cadeautje.

17.00u Aanvang ‘snackbuffet’. Bij dit buffet worden er gedurende 1,5 uur frites en snacks voor u gebakken. Het assortiment omvat: frites, kroketten, frikandellen, bami-schijven, kaassoufflés, mini-loempia’s, kipnuggets, hamburgers, zachte broodjes, uitjes, fritessaus, ketchup, curry en mosterd. Dit buffet wordt aangevuld met opgemaakte huzarensalade, stokbrood en kruidenboter.

18.45u Als afsluiting  wordt er koffie/thee met een hazelnootbonbon aangeboden

19.00u Einde arrangement

 • Muziekquiz en snackbuffet, inclusief 3 uur drinken (geen koffie/thee): € 25,00 per persoon
 • Muziekquiz en snackbuffet, inclusief 4,5 uur drinken (aanvang met koffie, thee & huisgemaakte cake): € 27,50 per persoon

De prijs voor het arrangement geldt voor personen vanaf 16 jaar.

Het arrangement ‘Muziekquiz’ (met 4,5 uur koffie, thee, fris, bier en wijn) is desgewenst ook uit te breiden met extra uren borrelen: meerprijs € 1,50 per persoon per uur.

Voor kinderen tot 16 jaar gelden gereduceerde prijzen:

 • Kinderen tot en met 3 jaar mogen gratis deelnemen
 • Voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 7 jaar wordt 40% berekend van de prijs die voor volwassenen geldt
 • Voor kinderen in de leeftijd van 8 t/m 11 jaar wordt 60% berekend van de prijs die voor volwassenen geldt
 • Voor kinderen in de leeftijd van 12 t/m 15 jaar wordt 80% berekend van de prijs die voor volwassenen geldt

 

Kinder-budgetarrangement

Bij groepsactiviteiten wordt er meestal voor gekozen om kinderen volledig deel te laten nemen tegen prijzen zoals hierboven beschreven. Als alternatief is het mogelijk om voor kinderen tot 12 jaar een kinder-budgetarrangement te boeken. Dit arrangement is als volgt samengesteld:

 • Drinken: keuze uit ranja, Dubbelfriss, cola en sinas
 • Plakje cake
 • Zakje chips
 • IJsje
 • Patat met fritessaus + een frikandel, of een kroket of 3 kipnuggets
 • Spelen in de speelweide en/of met de indoorspellen (airhockey/klompjes vangen/tafelvoetbal/etc.)

 

De prijs van het kinder-budgetarrangement bedraagt: € 7,50 per kind. Het is uitsluitend te boeken in combinatie met groepsarrangementen voor volwassenen.

Groepsarrangementen bij Leemland kunnen naar wens samengesteld worden. Heeft u eigen ideeën? Laat het ons gerust weten, in overleg is er veel mogelijk!