Muziekquiz

Beantwoord muzikale quizvragen. Kijk en luister naar de aanwijzingen en raad de artiesten. Los muzikale puzzelopdrachten op.  Herken gouden platen, klassiekers en Nederlandstalige hits. Zing gerust mee! Welk team drukt het snelst op de knop, wie heeft de meeste muzikale kennis en wie sleept een prijs in de wacht? Deze quiz is geschikt voor jong & oud.

Voorbeeldarrangement: ‘Muziekquiz’, ‘borrelen’ en ‘hapjesbuffet basis’

14.30u Bij aankomst staat er een buffettafel voor u klaar met koffie, thee en huisgemaakte cake.

15.00u Aanvang ‘borrelen’. Gedurende 4 uur kunt u genieten van fris, bier en wijn op basis van zelfbediening. Er worden schaaltjes pinda’s en zoute mix op tafel gezet.

15.30u ‘Muziekquiz’. Welk team drukt het snelst op de knop, wie heeft de beste muzikale kennis en wie sleept een prijs in de wacht? Alle deelnemers van de winnende groep krijgen een toepasselijk cadeautje.

17.00u Aanvang hapjesbuffet ‘basis’. Het buffet omvat o.a.: belegde stokbroodjes, kaashapjes, gevulde eieren, gehaktballetjes, mini-saucijzenbroodjes en bittergarnituur met bijbehorende sausjes.

19.00u Einde arrangement

De prijs van dit arrangement bedraagt: € 27,00 per persoon

De prijs voor het arrangement geldt voor personen vanaf 12 jaar. Kinderen tot en met 3 jaar mogen gratis deelnemen. Voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 11 jaar rekenen wij de helft van het volwassenen-tarief.

Kinder-budgetarrangement

Bij groepsactiviteiten wordt er meestal voor gekozen om kinderen volledig deel te laten nemen tegen de helft van het volwassenentarief. Als alternatief is het mogelijk om voor kinderen tot 12 jaar een kinder-budgetarrangement te boeken. Dit arrangement is als volgt samengesteld:

  • Drinken: keuze uit ranja, Dubbelfriss, cola en sinas
  • Plakje cake
  • Zakje chips
  • IJsje
  • Patat met fritessaus + een frikandel, of een kroket of 3 kipnuggets
  • Spelen in de speelweide en/of met de indoorspellen (airhockey/klompjes vangen/tafelvoetbal/etc.)

 

De prijs van het kinder-budgetarrangement bedraagt: € 7,50 per kind. Het is uitsluitend te boeken in combinatie met groepsarrangementen voor volwassenen.

Groepsarrangementen bij Leemland kunnen naar wens samengesteld worden. Heeft u eigen ideeën? Laat het ons gerust weten, in overleg is er veel mogelijk!