A Minute To Win It

Bij dit spel strijden teams in een race tegen de klok. Lukt het om binnen 1 minuut de tegenstander te verslaan? Wie beschikt over opperste concentratie en behendigheid? Wie geniet het meest? En wie gaat er met de prijs vandoor?

De teams leveren om de beurt een spelleider om een opdrachtkaart voor te lezen. Bij elke opdracht mag ieder team overleggen welke deelnemers de uitdaging aangaan. Maar: alle deelnemers moeten tenminste 1 keer aan de beurt komen. De overige teamleden bieden mentale ondersteuning! Er mag per team eenmalig een Joker worden ingezet als verdubbelaar  van de punten voor een spel waarbij dat team denkt uit te blinken.

Dit spel wordt gespeeld door tenminste 2 en maximaal 6 teams van 2 tot 15 personen.

Voorbeeldarrangement: ‘A Minute To Win It, borrelen en snackbuffet’

13.30u Bij aankomst staat er een tafel voor u klaar met koffie, thee en cake. Voor kinderen is er frisdrank en de mogelijkheid om een koekhuisje te versieren met fondant/marsepein. Aanvullend kunt u genieten van fris, bier en wijn vanuit de zelfbedieningskoelkast. Er worden schaaltjes pinda’s en zoute mix op tafel gezet. Kinderen krijgen frisdrank, een uitdeelzakje chips en een ijsje.

14.30u Activiteit ‘A Minute to win it’. Het spel duurt ongeveer 1 à 1,5 uur.

16.30u Aanvang ‘snackbuffet’. Bij dit buffet worden er gedurende 1,5 uur frites en snacks voor u gebakken. Het assortiment omvat: frites, kroketten, frikandellen, bami-schijven, kaassoufflés, mini-loempia’s, kipnuggets, hamburgers, zachte broodjes, uitjes, fritessaus, ketchup, curry en mosterd. Dit buffet wordt aangevuld met opgemaakte huzarensalade, stokbrood en kruidenboter.

18.00u Einde arrangement

 • A Minute To Win It en snackbuffet, inclusief 3 uur drinken (geen koffie/thee): € 22,50 per persoon
 • A Minute To Win It en snackbuffet, inclusief 4,5 uur drinken (aanvang met koffie, thee & huisgemaakte cake): € 25,00 per persoon

De prijs voor het arrangement geldt voor personen vanaf 16 jaar.

Het arrangement ‘Minute To Win It’ (met 4,5 uur koffie, thee, fris, bier en wijn) is desgewenst uit te breiden met extra uren borrelen: meerprijs € 1,50 per persoon per uur.

Voor kinderen tot 16 jaar gelden gereduceerde prijzen:

 • Kinderen tot en met 3 jaar mogen gratis deelnemen
 • Voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 7 jaar wordt 40% berekend van de prijs die voor volwassenen geldt
 • Voor kinderen in de leeftijd van 8 t/m 11 jaar wordt 60% berekend van de prijs die voor volwassenen geldt
 • Voor kinderen in de leeftijd van 12 t/m 15 jaar wordt 80% berekend van de prijs die voor volwassenen geldt

Kinder-budgetarrangement

Bij groepsactiviteiten wordt er meestal voor gekozen om kinderen volledig deel te laten nemen tegen prijzen zoals hierboven beschreven. Als alternatief is het mogelijk om voor kinderen tot 12 jaar een kinder-budgetarrangement te boeken. Dit arrangement is als volgt samengesteld:

 • Drinken: keuze uit ranja, Dubbelfriss, cola en sinas
 • Plakje cake
 • Zakje chips
 • IJsje
 • Patat met fritessaus + een frikandel, of een kroket of 3 kipnuggets
 • Spelen in de speelweide en/of met de indoorspellen (airhockey/klompjes vangen/tafelvoetbal/etc.)

De prijs van het kinder-budgetarrangement bedraagt: € 7,50 per kind. Het is uitsluitend te boeken in combinatie met groepsarrangementen voor volwassenen.

Groepsarrangementen bij Leemland kunnen naar wens samengesteld worden. Heeft u eigen ideeën? Laat het ons gerust weten, in overleg is er veel mogelijk!