Ik hou van de Achterhoek

Wie weet het meest van de leuke, gemoedelijke Achterhoek? De quiz omvat verschillende rondes met vragen, afbeeldingen en muziek. Er gaat een lamp branden bij de deelnemer die het snelst op de knop drukt. De knoppen van de andere deelnemers zijn dan direct geblokkeerd. Afhankelijk van de groepssamenstelling zijn er verschillende spelrondes mogelijk. Daarbij mag de cadeau-doorgeefronde niet ontbreken. Tijdens de finaleronde kan de eindstand verrassend wijzigen! Welke groep heeft de beste Achterhoek-kenners? En wie verdient de eeuwige roem? ‘Ik hou van de Achterhoek’ is geschikt jong & oud.

afbeelding-ik-hou-van-de-achterhoekVoorbeeldarrangement: ‘Ik hou van de Achterhoek’, ‘borrelen’ en ‘koud en warm buffet’

13.30u Bij aankomst staat er een tafel voor u klaar met koffie, thee en cake. Voor kinderen is er frisdrank en de mogelijkheid om een koekhuisje te versieren met fondant/marsepein. Aansluitend kunt u genieten van fris, bier en wijn vanuit de zelfbedieningskoelkast. Er worden schaaltjes pinda’s en zoute mix op tafel gezet. Kinderen krijgen een uitdeelzakje chips en een ijsje aangeboden.

14.30u ‘Ik hou van de Achterhoek’.

16.30u Aanvang ‘warm & koud buffet’: krieltjes met spekreepjes, frites, gehaktballetjes, buffetschnitzeltjes, kipfiletblokjes met chilisaus, mini-frikandelletjes, bitterballetjes, kipnuggets, opgemaakte huzarensalade,  slamelange met dressing, warme groentemix, stokbrood met kruidenboter, satésaus en zigeunersaus.

17.45u Als afsluiting  wordt er koffie/thee met een hazelnootbonbon aangeboden

18.00u Einde arrangement

 • ‘Ik hou van de Achterhoek’, Koud en warm buffet ‘Basis’, inclusief 3 uur drinken (geen koffie/thee): € 31,50 per persoon
 • ‘Ik hou van de Achterhoek’, Koud en warm buffet ‘Basis’, inclusief 4,5 uur drinken (aanvang met koffie, thee & huisgemaakte cake): € 34,00 per persoon

De prijs voor het arrangement geldt voor personen vanaf 16 jaar.

Het arrangement ‘Ik hou van de Achterhoek’ (met 4,5 uur koffie, thee, fris, bier en wijn) is desgewenst uit te breiden met extra uren borrelen: meerprijs € 1,50 per persoon per uur.

Voor kinderen tot 16 jaar gelden gereduceerde prijzen:

 • Kinderen tot en met 3 jaar mogen gratis deelnemen
 • Voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 7 jaar wordt 40% berekend van de prijs die voor volwassenen geldt
 • Voor kinderen in de leeftijd van 8 t/m 11 jaar wordt 60% berekend van de prijs die voor volwassenen geldt
 • Voor kinderen in de leeftijd van 12 t/m 15 jaar wordt 80% berekend van de prijs die voor volwassenen geldt

 

Kinder-budgetarrangement

Bij groepsactiviteiten wordt er meestal voor gekozen om kinderen volledig deel te laten nemen tegen de bovengenoemde tarieven. Als alternatief is het mogelijk om voor kinderen tot 12 jaar een kinder-budgetarrangement te boeken. Dit arrangement is als volgt samengesteld:

 • Drinken: keuze uit ranja, Dubbelfriss, cola en sinas
 • Plakje cake
 • Zakje chips
 • IJsje
 • Patat met fritessaus + een frikandel, of een kroket of 3 kipnuggets
 • Spelen in de speelweide en/of met de indoorspellen (airhockey/klompjes vangen/tafelvoetbal/etc.)

De prijs van het kinder-budgetarrangement bedraagt: € 7,50 per kind. Het is uitsluitend te boeken in combinatie met groepsarrangementen voor volwassenen.

Groepsarrangementen bij Leemland kunnen naar wens samengesteld worden. Heeft u eigen ideeën? Laat het ons gerust weten, in overleg is er veel mogelijk!