Europaquiz

Reis mee door Europa! De Eifeltoren en Manneke Pis zijn typische toeristische trekpleisters.  Zing gerust mee met de Europese hits. Herken Europese bezienswaardigheden. Waag een gok bij de meerkeuzevragen. Wie drukt het snelst op de knop en wie kent Europa het best? Welk team heeft een vaste hand voor de toren van Pisa?  De Europaquiz is geschikt voor jong & oud.

Voorbeeldarrangement: Europaquiz, borrelen en een puntzak frites met een broodje kroket of frikandel

14.30u Bij aankomst staat er een tafel voor u klaar met koffie, thee en cake. Voor kinderen is er frisdrank en de mogelijkheid om een koekhuisje te versieren met fondant/marsepein. Aansluitend kunt u genieten van fris, bier en wijn vanuit de zelfbedieningskoelkast. Er worden schaaltjes pinda’s en zoute mix op tafel gezet. Kinderen krijgen een uitdeelzakje chips en een ijsje aangeboden.

15.15u ‘Europaquiz’.

17.00u Per persoon wordt er een puntzak frites met fritessaus en een broodje kroket of frikandel aangeboden.

18.45u Als afsluiting wordt er koffie/thee met een hazelnootbonbon aangeboden.

19.00u Einde arrangement

 • ‘Europaquiz’ en een puntzak frites plus een broodje frikandel of kroket, inclusief 3 uur drinken (geen koffie/thee): € 21,50 per persoon
 • ‘Europaquiz’ en een puntzak frites plus een broodje frikandel of kroket, inclusief 4,5 uur drinken (aanvang met koffie, thee & huisgemaakte cake): € 24,00 per persoon

De prijs voor het arrangement geldt voor personen vanaf 16 jaar.

Het arrangement ‘Europaquiz’ (met 4,5 uur koffie, thee, fris, bier en wijn) is desgewenst uit te breiden met extra uren borrelen: meerprijs € 1,50 per persoon per uur.

Voor kinderen tot 16 jaar gelden gereduceerde prijzen:

 • Kinderen tot en met 3 jaar mogen gratis deelnemen
 • Voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 7 jaar wordt 40% berekend van de prijs die voor volwassenen geldt
 • Voor kinderen in de leeftijd van 8 t/m 11 jaar wordt 60% berekend van de prijs die voor volwassenen geldt
 • Voor kinderen in de leeftijd van 12 t/m 15 jaar wordt 80% berekend van de prijs die voor volwassenen geldt

 

Kinder-budgetarrangement

Bij groepsactiviteiten wordt er meestal voor gekozen om kinderen volledig deel te laten nemen tegen prijzen zoals hierboven beschreven. Als alternatief is het mogelijk om voor kinderen tot 12 jaar een kinder-budgetarrangement te boeken. Dit arrangement is als volgt samengesteld:

 • Drinken: keuze uit ranja, Dubbelfriss, cola en sinas
 • Plakje cake
 • Zakje chips
 • IJsje
 • Patat met fritessaus + een frikandel, of een kroket of 3 kipnuggets
 • Spelen in de speelweide en/of met de indoorspellen (airhockey/klompjes vangen/tafelvoetbal/etc.)

De prijs van het kinder-budgetarrangement bedraagt: € 7,50 per kind. Het is uitsluitend te boeken in combinatie met groepsarrangementen voor volwassenen.

Volwassenen binnen uw gezelschap mogen gerust meedoen met een outdoor-activiteit als klootschieten. Wanneer er gekozen wordt voor een kinder-budgetarrangement, dan dient er tenminste 1 volwassene bij Leemland toezicht te houden op de kinderen. Wij rekenen op uw begrip!

Groepsarrangementen bij Leemland kunnen naar wens samengesteld worden. Heeft u eigen ideeën? Laat het ons gerust weten, in overleg is er veel mogelijk!