De erfenis van boer Bertus

Boer Bertus heeft een bezoek gepland bij de notaris. Zijn bezittingen zijn samen meer dan een miljoen euro waard! Als hij doodgaat, dan wil hij dat zijn geld goed terechtkomt. Wie zou daar het best voor in aanmerking komen?

Boer Bertus heeft verschillende manieren om mogelijke erfgenamen te testen in de vorm van denk- & doe-opdrachten. Voer de opdrachten uit in groepsverband. Let goed op, alleen de beste groep kan winnen! Boer Bertus heeft spionnen ingezet. Valsspelers komen niet in aanmerking voor de erfenis van de boer!!!

Voorbeeldarrangement: ‘De erfenis van boer Bertus’, borrelen en een broodje frikandel of kroket

14.00u Bij aankomst staat er een tafel voor u klaar met koffie, thee en cake. Voor kinderen is er frisdrank en de mogelijkheid om een koekhuisje te versieren met fondant/marsepein.  Verder kunt u genieten van fris, bier en wijn vanuit de zelfbedieningskoelkast. Er worden schaaltjes pinda’s en zoute mix op tafel gezet. Kinderen krijgen een uitdeelzakje chips en een ijsje aangeboden.

15.00u ‘De erfenis van boer Bertus’.

17.00u Aan elke gast wordt een broodje met een frikandel of kroket aangeboden. Desgewenst mag de snack voorzien worden van fritessaus, curry, ketchup en/of mosterd.

18.15u Als afsluiting wordt er koffie/thee met een hazelnootbonbon aangeboden.

18.30u Einde arrangement

 • ‘De erfenis van boer Bertus’ en een broodje frikandel of kroket, inclusief 3 uur drinken (geen koffie/thee): € 16,50 per persoon
 • ‘De erfenis van boer Bertus’ en een broodje frikandel of kroket, inclusief 4,5 uur drinken (aanvang met koffie, thee & huisgemaakte cake): € 19,00 per persoon

De prijs voor het arrangement geldt voor personen vanaf 16 jaar.

Het arrangement ‘De erfenis van boer Bertus’ (met 4,5 uur koffie, thee, fris, bier en wijn) is desgewenst uit te breiden met extra uren borrelen: meerprijs € 1,50 per persoon per uur.

Voor kinderen tot 16 jaar gelden gereduceerde prijzen:

 • Kinderen tot en met 3 jaar mogen gratis deelnemen
 • Voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 7 jaar wordt 40% berekend van de prijs die voor volwassenen geldt
 • Voor kinderen in de leeftijd van 8 t/m 11 jaar wordt 60% berekend van de prijs die voor volwassenen geldt
 • Voor kinderen in de leeftijd van 12 t/m 15 jaar wordt 80% berekend van de prijs die voor volwassenen geldt

 

Kinder-budgetarrangement

Bij groepsactiviteiten wordt er meestal voor gekozen om kinderen volledig deel te laten nemen tegen prijzen zoals hierboven beschreven. Als alternatief is het mogelijk om voor kinderen tot 12 jaar een kinder-budgetarrangement te boeken. Dit arrangement is als volgt samengesteld:

 • Drinken: keuze uit ranja, Dubbelfriss, cola en sinas
 • Plakje cake
 • Zakje chips
 • IJsje
 • Patat met fritessaus + een frikandel, of een kroket of 3 kipnuggets
 • Spelen in de speelweide en/of met de indoorspellen (airhockey/klompjes vangen/tafelvoetbal/etc.)

De prijs van het kinder-budgetarrangement bedraagt: € 7,50 per kind. Het is uitsluitend te boeken in combinatie met groepsarrangementen voor volwassenen.

Groepsarrangementen bij Leemland kunnen naar wens samengesteld worden. Heeft u eigen ideeën? Laat het ons gerust weten, in overleg is er veel mogelijk!