Cadeautjes dobbelen

Welk cadeautje zit er in de verpakking? Welke plek biedt de mooiste cadeaus? Het wordt spannend! Tijdens de 3 ronden van het spel worden de cadeautjes op een leuke manier verdeeld.

Elke deelnemer brengt voor deze activiteit zelf 2 cadeautjes mee (ingepakt in cadeaupapier). Dit mogen spullen zijn uit de eigen woning, of kleinigheidjes die voor het spel zijn ingekocht.

Leemland zorgt voor de speluitleg, dobbelstenen en gelamineerde opdrachtkaartjes. Na het gooien van de dobbelstenen volgt er een opdracht. Bijvoorbeeld: ‘Ruil van plek met de jongste deelnemer en laat de cadeautjes liggen’ of ‘Schuif allemaal 1 plaats naar rechts en neem 1 cadeautje mee’. Het is vooraf niet duidelijk hoeveel cadeautjes iedere deelnemer aan het eind in het bezit heeft. Desgewenst is het mogelijk een speciale eindronde te spelen, waardoor elke deelnemer 2 cadeautjes mee naar huis neemt.

Voorbeeldarrangement: ‘cadeautjes dobbelen, borrelen en snackbuffet’

13.30u Bij aankomst staat er een tafel voor u klaar met koffie, thee en cake. Voor kinderen is er frisdrank en de mogelijkheid om een koekhuisje te versieren met fondant/marsepein. Aanvullend kunt u genieten van fris, bier en wijn vanuit de zelfbedieningskoelkast. Er worden schaaltjes pinda’s en zoute mix op tafel gezet. Kinderen krijgen frisdrank, een uitdeelzakje chips en een ijsje.

14.30u Activiteit ‘cadeautjes dobbelen’. Het spel duurt ongeveer 1 à 1,5 uur.

16.30u Aanvang ‘snackbuffet’. Bij dit buffet worden er gedurende 1,5 uur frites en snacks voor u gebakken. Het assortiment omvat: frites, kroketten, frikandellen, bami-schijven, kaassoufflés, mini-loempia’s, kipnuggets, hamburgers, zachte broodjes, uitjes, fritessaus, ketchup, curry en mosterd. Dit buffet wordt aangevuld met opgemaakte huzarensalade, stokbrood en kruidenboter.

18.00u Einde arrangement

 • Cadeautjes dobbelen en snackbuffet, inclusief 3 uur drinken (geen koffie/thee): € 21,00 per persoon
 • Cadeautjes dobbelen en snackbuffet, inclusief 4,5 uur drinken (aanvang met koffie, thee & huisgemaakte cake): € 23,50 per persoon

De prijs voor het arrangement geldt voor personen vanaf 16 jaar.

Het arrangement ‘Cadeautjes dobbelen’ (met 4,5 uur koffie, thee, fris, bier en wijn) is desgewenst uit te breiden met extra uren borrelen: meerprijs € 1,50 per persoon per uur.

Voor kinderen tot 16 jaar gelden gereduceerde prijzen:

 • Kinderen tot en met 3 jaar mogen gratis deelnemen
 • Voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 7 jaar wordt 40% berekend van de prijs die voor volwassenen geldt
 • Voor kinderen in de leeftijd van 8 t/m 11 jaar wordt 60% berekend van de prijs die voor volwassenen geldt
 • Voor kinderen in de leeftijd van 12 t/m 15 jaar wordt 80% berekend van de prijs die voor volwassenen geldt

 

Kinder-budgetarrangement

BiBij groepsactiviteiten wordt er meestal voor gekozen om kinderen volledig deel te laten nemen tegen prijzen zoals hierboven beschreven. Als alternatief is het mogelijk om voor kinderen tot 12 jaar een kinder-budgetarrangement te boeken. Dit arrangement is als volgt samengesteld:

 • Drinken: keuze uit ranja, Dubbelfriss, cola en sinas
 • Plakje cake
 • Zakje chips
 • IJsje
 • Patat met fritessaus + een frikandel, of een kroket of 3 kipnuggets
 • Spelen in de speelweide en/of met de indoorspellen (airhockey/klompjes vangen/tafelvoetbal/etc.)

De prijs van het kinder-budgetarrangement bedraagt: € 7,50 per kind. Het is uitsluitend te boeken in combinatie met groepsarrangementen voor volwassenen.

Groepsarrangementen bij Leemland kunnen naar wens samengesteld worden. Heeft u eigen ideeën? Laat het ons gerust weten, in overleg is er veel mogelijk!