Binnenactiviteiten

Een gezellig uitje in groepsverband. Veel mensen leven er naar toe! Dan is het prettig om te weten dat Leemland verschillende activiteiten biedt, die niet afhankelijk zijn van weersomstandigheden. Zowel individuen, als groepen en bedrijven kunnen bij Leemland terecht.

Tijdens een familieuitje is het extra belangrijk dat er activiteiten zijn voor jong en oud. De jongste neefjes en nichtjes moeten zich kunnen vermaken, maar ook de volwassen verwachten een leuk uitje.

Binnenactiviteiten kunnen aangepast worden aan de groepssamenstelling. Een feest voor volwassenen, zoals een vrijgezellenfeest, een teambuilding of een ladies program, vraagt immers om een andere invulling dan een familieuitje.

Activiteiten laten zich uitstekend combineren met eten en drinken. Als u specifieke wensen heeft, die u hier niet kunt vinden, dan helpen wij u graag bij het plannen van uw groepsarrangement tot 100 personen.  Er zijn talloze ludieke en originele mogelijkheden om uw uitstapje uniek te maken!

Als aanvulling op de arrangementen zijn er in de recreatieruimte gratis spelactiviteiten beschikbaar, zoals airhockey, een stokkenvangspel, gatenkaas, een spiegelbak, chinese borden, klompen bowlen, Doe-De-Deur-Dicht, knikker mikken, etc.