Arrangement

Binnen of buiten, jong of oud, ontspanning of juist inspanning. Leemland biedt zowel actieve, als recreatieve arrangementen. Bij alle arrangementen mag gratis gebruik gemaakt worden van de oud-Hollandse spellen in de zaal en de speeltoestellen in de speelweide.

Bij activiteiten in groepsverband, is het belangrijk dat alles goed geregeld is. Een gevarieerd groepsuitje met verschillende activiteiten maakt een uitje al snel aantrekkelijk voor veel mensen.

Naast de genoemde arrangementen helpt men bij Leemland ook graag bij het opstellen van een programma op maat. Voor bijvoorbeeld een jubilaris, bedrijfsuitje, vergadering, familiedag, vereniging, babyshower, bedrijfsfeest, vriendenuitje, vrijgezellenfeest, vader/moeder/zoon/dochter/kleinzoon/kleindochter-uitje, lunch, verjaardag, kraamfeest, ladies program, familie-uitje, of teambuilding. Maar ook als schooluitje, mentordag of introductieactiviteit. Voor scholen, groepen en kinderen zijn speciale arrangementen beschikbaar.

Groepsarrangementen kunnen in samenspraak met u samengesteld worden. Informeer gerust naar de mogelijkheden. Als u specifieke wensen heeft, die u hier niet kunt vinden, dan helpen wij u graag bij het plannen van uw groepsarrangement tot 100 personen. Er zijn talloze ludieke en originele mogelijkheden om uw uitstapje uniek te maken!