Paastakken versieren bij Leemland

Paastakken mogen tijdens de aankomende feestdagen natuurlijk niet ontbreken!  Tijdens de  voorjaarsvakantie kun je bij Leemland paastakken  versieren (kosten: € 9 ,50 per vaas met takken en decoratie). Ga gezellig samen aan de slag! Verf piepschuim eieren in vrolijke kleuren en versier ze met wiebeloogjes, vilt, gekleurde steentjes en andere materialen. Maak de takken af met houten tulpjes en gekleurde veertjes. Na een tijdje kun je zien dat de paastakken worteltjes vormen in de glazen vaas!

Tussendoor kan er heerlijk gespeeld worden met de speeltoestellen en spelmaterialen zoals een stokkenvangspel, airhockey, tafelvoetbal, gatenkaas,  sjoelen en dergelijke.

Leemland is tijdens de voorjaarsvakantieweken geopend van maandag tot en met vrijdag (18 t/m 22 februari, 25 februari t/m 1 maart en  4 t/m 8 maart), tussen 10.00u en 18.00u. De accommodatie is rolstoelvriendelijk en biedt gratis parkeren, toegang en WiFi. Het adres van Leemland is: Koerboom 7A, 7142 JB Groenlo. Telefoon: 0544-795022, mail: info@leemland.nl