Voorjaarsdecoraties

Haal de lente in huis! Maak zelf een kunstwerk met materialen die lang mooi blijven. Kies bijvoorbeeld voor een groendecoratie met bloemenvaasjes waar steeds verse bloemen aan kunnen worden toegevoegd. Geniet daarmee langdurig van een decoratief stuk waarmee gevarieerd kan worden! Met heldere foto’s en handige werkbladen kan iedereen stap-voor-stap een mooie creatie maken.

Kies gerust een andere kleurstelling dan het voorbeeld. Maak een afspraak voor het vervaardigen van een voorjaarsgroendecoratie. De prijs van een workshop voorjaarsdecoratie bedraagt € 27,50 en is inclusief materialen en het gebruik van hulpmiddelen.

Paastakken mogen tijdens de aankomende feestdagen natuurlijk niet ontbreken!  Op afspraak kun je bij Leemland paastakken  versieren (kosten: € 9 ,50 per vaas met takken en decoratie).

Ga gezellig samen aan de slag! Verf piepschuim eieren in vrolijke kleuren en versier ze met wiebeloogjes, vilt, gekleurde steentjes en andere materialen. Maak de takken af met houten tulpjes en gekleurde veertjes. Na een tijdje kun je zien dat de paastakken worteltjes vormen in de glazen vaas!

Leemland is op afspraak 7 dagen per week geopend, zowel overdag als ’s avonds. De accommodatie is rolstoelvriendelijk en biedt gratis toegang, parkeren en WiFi. Het adres van Leemland is: Koerboom 7A, 7142 JB Groenlo. Telefoon: 0544-795022, mail: info@leemland.nl