Paasfestijn 2019

Eerste paasdag, 21 april 2019, vindt er bij Leemland weer een gezellig paasfestijn plaats met roofvogeldemonstraties, kinderactiviteiten en een rijk aanbod aan stands.

Beleef Pasen dit jaar op een sfeervol terrein. Struin tussen 10.30u en 16.30u langs unieke stands met een gevarieerd aanbod op het rolstoelvriendelijke marktterrein. Er wordt opnieuw gewerkt volgens een laagdrempelig concept . Zoals voorgaande edities is de entree voor bezoekers ook dit jaar weer gratis.

Tijdens de markt wordt een diversiteit aan producten te koop aangeboden. De variatie aan deelnemers is groot, het aanbod is zeer divers te noemen! Onder andere: leuke hebbedingetjes, handgemaakte producten, delicatessen, woonaccessoires, sieraden, producten waarmee mensen zelf aan de slag kunnen en meer. Kwaliteit staat bij alle standhouders hoog in het vaandel.

Geniet bij een vuurkorf of terrasverwarmer van een welverdiende beker warme chocolademelk en luister ongedwongen naar muziek terwijl de kids marshmallows roosteren of een broodje bakken. Natuurlijk mag de paashaas niet ontbreken!

Als verrassing zijn er dit jaar roofvogeldemonstraties met valken, buizerds, uilen, arenden en gieren. Kinderen kunnen ook met enkele dieren op de foto.

Handletteren is een letterlijke kunst. Bij handletteren schrijf je namelijk geen letters, maar teken je ze. Leer Eerste Paasdag tips en trucs waar je zelf mee verder kunt! Of schuif aan bij de fröbeltafel om zelf een voorwerp te pimpen.

Kinderactiviteiten horen natuurlijk ook bij het Paasfestijn! Doe buiten mee met de paaseierenspeurtocht en verdien een chocoladepaasei als beloning. Rooster marshmallows of bak een broodje boven een vuurkorf. Wil je geschminkt worden als paashaas, of word je liever prinses, tijger, of iets anders? Er worden ook mooie creaties gemaakt met figuurballonnen. Buiten kun je spelen op de speeltoestellen. Heb je de nieuwste toestellen al wel geprobeerd? Binnen kun je paaseieren vangen, of een paaskleurplaat inkleuren. Daag iemand uit voor een potje tafelvoetbal, vier-op-een-rij, air-hockey of een ander spel.

Leemland is beide paasdagen geopend van 10.00u tot 18.00u. Gratis parkeren, toegang en WiFi. Adres: Koerboom 7A, 7142 JB Groenlo. Meer informatie: www.leemland.nl, www.facebook.com/leemland, info@leemland.nl, 0544-795022 of 06-28107830.

De N18 is gereconstrueerd, onderstaande routebeschrijving leidt naar Leemland.

  • Via N18 (Varsseveld-Enschede)
  • Bij Groenlo afslag 11 richting Groenlo-Laarberg/Vreden
  • Aan het eind van de afslag rechtsaf richting Vreden (Approche)
  • Aan het eind van de Approche met een bocht naar links (Vredenseweg)
  • Na 1,4 kilometer linksaf (Boksveenweg)
  • Vervolgens eerste afslag rechts (Koerboom)
  • Na 250 meter bent u gearriveerd