Paasfestijn 2019

Eerste paasdag, 21 april 2019, vindt er bij Leemland weer een gezellig paasfestijn plaats met roofvogeldemonstraties, kinderactiviteiten en een rijk aanbod aan stands.

Geniet bij een vuurkorf of terrasverwarmer van een welverdiende beker warme chocolademelk en luister ongedwongen naar live muziek terwijl de kids marshmallows roosteren of een broodje bakken. Natuurlijk mag de paashaas niet ontbreken!

Tussen 10.30u en 16.30u wordt een diversiteit aan producten te koop aangeboden. De variatie aan deelnemers is groot, het aanbod is zeer divers te noemen! Onder andere: leuke hebbedingetjes, handgemaakte producten, delicatessen, woonaccessoires, sieraden, producten waarmee mensen zelf aan de slag kunnen en meer. Kwaliteit staat bij alle standhouders hoog in het vaandel. Lijkt het je leuk om zelf als standhouder deel te nemen, of ken je iemand die dat zou willen? Laat het gerust weten! De huur van een 3-meter-kraam met dakzeil bedraagt € 27,50 (inclusief BTW), met inbegrip van 3 consumptiebonnen. Welkom!

Als verrassing zijn er dit jaar roofvogeldemonstraties met valken, buizerds, uilen, arenden en gieren. Kinderen kunnen ook met enkele dieren op de foto.

Handletteren is een letterlijke kunst. Bij handletteren schrijf je namelijk geen letters, maar teken je ze. Leer Eerste Paasdag tips en trucs waar je zelf mee verder kunt! Of schuif aan bij de fröbeltafel om zelf een voorwerp te pimpen.

Kinderactiviteiten horen natuurlijk ook bij het Paasfestijn! Doe buiten mee met de paaseierenspeurtocht en verdien een chocoladepaasei als beloning. Rooster marshmallows of bak een broodje boven een vuurkorf. Wil je geschminkt worden als paashaas, of word je liever prinses, tijger, of iets anders? Er worden ook mooie creaties gemaakt met figuurballonnen. Buiten kun je spelen op de speeltoestellen. Heb je de nieuwste toestellen al wel geprobeerd? Binnen kun je paaseieren vangen, of een paaskleurplaat inkleuren. Daag iemand uit voor een potje tafelvoetbal, vier-op-een-rij, air-hockey of een ander spel.

Heb je een dieet? Geef het gerust aan! Leemland heeft ook dieetproducten, zoals glutenvrij & lactosevrij brooddeeg.

Volg het laatste nieuws over het paasfestijn op Facebookevenement paasfestijn

Leemland is beide paasdagen geopend van 10.00u tot 18.00u. Gratis toegang, parkeren en WiFi. Adres: Koerboom 7A, 7142 JB Groenlo, info@leemland.nl, 0544-795022 of 06-28107830.

De N18 is gereconstrueerd, onderstaande routebeschrijving leidt naar Leemland.

  • Via N18 (Varsseveld-Enschede)
  • Bij Groenlo afslag 11 richting Groenlo-Laarberg/Vreden
  • Aan het eind van de afslag rechtsaf richting Vreden (Approche)
  • Aan het eind van de Approche met een bocht naar links (Vredenseweg)
  • Na 1,4 kilometer linksaf (Boksveenweg)
  • Vervolgens eerste afslag rechts (Koerboom)
  • Na 250 meter bent u gearriveerd