Kidsgeluk

Leemland is ook deelnemer van kidsgeluk. Kijk voor meer informatie op: https://www.kidsgeluk.nl/ Bij de balie bieden we graag een Kidsgeluk paspoort aan. De eerste sticker krijg je dan alvast. Bezoek nog 2 van de deelnemende bedrijven en verzamel zo 3 stickers in jouw paspoort. Lever de volle spaarkaart in bij de kassa van een deelnemend bedrijf, je krijgt dan een verrassing!

Kom lekker spelen bij Leemland, of ga actief aan de slag! Er zijn  verschillende speeltoestellen en spelmaterialen. Wie wint er met speelgoedkippen werpen, of poortjesgolf? Met een afstreepkaart kun je verschillende activiteiten doen in de volgorde die jij kiest. Wil je de omgeving verkennen? Kies gerust een knapzak voor onderweg!

Bak gezellig samen pannenkoekjes op speciale bakplaten waar je rustig bij aan tafel kunt zitten. Met ovenwantjes en extra spatels is dat onder begeleiding zelfs geschikt voor heel jonge kinderen. Versier de pannenkoekjes met stroop en/of poedersuiker. Dat wordt smullen! Of laat het eten voor je klaarmaken. Kies bijvoorbeeld broodjes, frites, snacks, ijs of belegde pannenkoeken.