Geniet van de landelijke omgeving en ga creatief aan de slag! Het bijzondere van onze werkwijze is dat niet iedereen hetzelfde hoeft te kiezen. Elke deelnemer maakt een keuze uit de beschikbare workshopmogelijkheden.

Loop rustig rond, bekijk voorbeelden en gun creativiteit de vrije loop. Kies een ondergrond en bewerk deze naar wens met verf, houtbranden, decoratiematerialen en/of mozaïektegels. Van steigerhout tot theedoos, er zijn verschillende ondergronden op voorraad.

Ervaring is absoluut niet nodig. Met talloze voorbeelden, sjablonen en andere ideeën kan iedereen een uniek kunstwerk maken. Teksten en afbeeldingen mogen in de computer op maat uitgewerkt worden. Van ontwerp tot definitieve uitwerking mag altijd hulp gevraagd worden. Iedereen verdient het om met een creatie naar wens tevreden huiswaarts te keren!

Neem gerust contact op om een workshop in te plannen. Ook op zaterdag en zondag zijn er workshopmogelijkheden. In een tijdsbestek van 2,5 tot 3 uur worden mooie creaties vervaardigd!

Dankzij de faciliteiten voor mindervaliden is een beperking geen belemmering voor deelname aan een workshop. Daarbij wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met individuele keuzes en kansen.

Workshops zijn eenvoudig uit te breiden. Bijvoorbeeld met een lunch of een activiteit. Van High-Tea tot spel(show): er zijn verschillende mogelijkheden.

Eigen ideeën? Laat het ons gerust weten, in overleg is er veel mogelijk!