Herfstdecoraties

Haal sfeer in huis! Kom gezellig bloemschikken met materialen die lang mooi blijven. Kies bijvoorbeeld voor een groendecoratie met bloemenvaasjes waar steeds verse bloemen aan kunnen worden toegevoegd. Geniet langdurig van een decoratief stuk waarmee gevarieerd kan worden!

Bekijk ter plekke de voorbeelden. Kies daarna een ondergrond en materialen. Vanzelfsprekend mag een voorbeeld nagemaakt worden, maar ook eigen inbreng is mogelijk. De prijs van een workshop bedraagt € 27,50 en is inclusief materialen en het gebruik van hulpmiddelen.

Maak gerust een afspraak om een herfstdecoratie te maken. Zijn er binnen de groep mensen die juist liever willen mozaïeken, houtbranden en/of schilderen? Geen probleem: iedereen mag een creatie naar wens maken en hulp vragen op elk moment. Dat kan dagelijks, zowel overdag als ’s avonds. De accommodatie is rolstoelvriendelijk en biedt gratis toegang, parkeren en WiFi. Het adres van Leemland is: Koerboom 7A, 7142 JB Groenlo. Telefoon: 0544-795022, mail: info@leemland.nl